Szeretnél kényelmesebben utazni?

Felejtsd el a tömegközlekedés kínjait! Próbáld ki az Oszkárt, és utazz kényelmesen, rugalmasan és gyorsan!Miért érdemes már egyetemistaként kiélvezned a telekocsizás előnyeit?

1. Ár-érték arány

Nincs sorban állás, várakozás, átszállás és embertömeg. Árban mégis kb. annyira jön ki egy út, mint tömegközlekedéssel nappalisként.
Rengeteg a jófej sofőr, aki arra is nyitott, hogy házhoz vigyen, így nem kell cipekedned! Az esti óráid miatt sem késed le az utolsó járatot, az Oszkáron ugyanis bármelyik napszakban találhatsz szabad helyet!

2. Sharing economy feature: minden online van, gyors és egyszerű!

Az autós meghirdeti a szabad helyeket az Oszkár telekocsi rendszerében, online. Te keresel, foglalsz és felveszed a sofőrrel a kapcsolatot, meg tudjátok beszélni az út részleteit. Az utazás költségét kp-ban az út során vagy akár online, a foglalásnál is kifizetheted!

3. Közösségi élmény az offline térben

Az Oszkár közösségben rengeteg érdekes arccal találkozhatsz: az utazás egy új barátsághoz, szerelemhez vagy egy állásajánlathoz is vezethet! Ha Oszkározol, már az indulás előtt tudod, kik fognak ülni melletted, ugyanis lecsekkolhatod az utastársaid profilját és értékeléseit!

Az Oszkárt nem csak az egyetem-család közötti ingázásra használhatod, hanem eljuthatsz vele fesztiválokra, nyaralni vagy kirándulni is! Gyere, és legyél a közösségünk része!


További információt szeretnél, hogyan telekocsizhatsz egyetemistaként?

Blogunkon további részleteket olvashatsz!

Hova utazol?

  

Szeretnéd visszakapni, amit beletankoltál a kocsiba? Hirdesd meg kiadó szabad helyeidet az Oszkáron!


Diákként Oszkározni?!