Nyerj belépőket Oszkárral a legmenőbb fesztiválokra 2021-ben is!

Hogyan vehetek részt a játékban?

1. Kattints a "Játszom" gombra!

Amikor éppen aktuális egy játék, akkor a "Játszom" gombra kattintva tudsz rá jelentkezni (ha többször kattintasz ugyanannál a játéknál a gombra, akkor is csak egyszer szerepel a neved a listában majd.)

2. Ha inaktív a "Játszom" gomb

Ha az esemény még szürke, akkor email-es emlékeztetőt tudsz kérni, mert a játék a jövőben lesz. Amint aktuálissá válik a játék, email-ben értesítünk róla és jöhetsz vissza játszani!

+1 infó:

A játékban való részvételhez Oszkáros felhasználói fiókkal kell rendelkezned. Az újraregisztrálást és az ebből fakadó csalást vizsgáljuk és büntetjük. Köszönjük, ha nem trükközöl!

MIKOR, MILYEN FESZTIVÁLBELÉPŐT NYERHETEK?

06.21. és 08.12. között minden hétfőn és csütörtökön indul játék. A sorsolások az Oszkár facebook oldalán, élőben zajlanak és minden sorsolást követően megjelenik a következő fesztiválról szóló játék bejegyzése!

A nyeremények sorsolására az alábbi időpontokban kerül sor:

Részletes játékszabályzat

Támogatóink!

Paloznaki Jazzpiknik 2021 EFOTT 2021 Művészetek Völgye 2021 Campus Fesztivál 2021 Strand Fesztivál 2021 Szegedi Szabadtéri Játékok 2021 Ördögkatlan-Napok 2021

Elfelejtettél feliratkozni a játékra!

dátum értesítő ikonJátszom! dátum értesítő ikonKésőbb visszajövök!

Sikeres jelentkezés


Amennyiben te leszel a nyertes, Oszkáros belső üzenetben fogunk értesíteni erről!
Amennyiben többször jelentkezel, azzal nem növeled az esélyeidet, mert akkor is csak 1 jelentkezésnek számít

Sikeres jelentkezés


Amennyiben a játék elindul, értesíteni fogunk! Kérünk ellenőrizd, hogy a fiókodban megadott email cím helyes-e, ugyanis arra fogjuk kiküldeni az emlékeztető emailt!