107

Nyíregyháza - Kisvárda telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Budapest és Kisvárda közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (6 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (4.8)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.9)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)
Szabad hely:
7 / 8
Gépjármű:
Szín:
Kék
Kapacitás:
8 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
1050 Ft / fő

Időpont, útvonal Utasok

2019. január 22, Kedd

10:00 Magyarország Budapest
Keleti pu. Thököly úti parkoló (postaoldal)  
 
12:00 Magyarország Hajdúnánás
Tiszavasvári út, MOL benzinkút  
 
12:30 Magyarország Nyíregyháza
Vasútállomással szembeni Penny parkoló  
 
13:30 Magyarország Kisvárda
Tesco,Lidl,Kisállomás parkolók  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Helyfoglalás után egyeztetendő

Megjegyzés:
Kérjük kedves utasainkat ismerjék meg az alábbi szöveg tartalmát az esetleges félreértések elkerülése miatt!

Hivatalos a vonatkozó jogszabályi feltételeknek megfelelő személyszállító vállalkozás vagyunk! Autóink illetve sofőrjeink a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetve a Személyszállításról Szóló Kormány rendeletben foglalt szigorú a személyszállításra vonatkozó rendelkezésekben előírt kötelezettségeknek maradéktalanul eleget tesznek!
Kérjük kedves utasainkat foglalásukat követően telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot, foglalásukat csak így áll módunkban véglegesíteni!

Buszainkon minden utasunkat utasbiztosítás védi! Továbbá korlátlan internet szolgáltatás vehető igénybe a klímatizált járatainkon.

KISVÁRDÁBAN van címre/címről történő utaztatásra lehetőség +1000 FT! UTASRA TÖRTÉNŐ VÁRAKOZÁS: 10 PERCET MEGHALADÓ KÉSÉS UTÁN +500 FT!!!! Minden esetleges extra utasszállítás megegyezés kérdése illetve kilométerenként 200 FT!!!

- Csomagszállítás (megegyezés szerint)
- Kerékpár szállítás 1000 ft./db. (kérjük előre jelezni)
- Házi kedvenc 500 ft./db. nagyobb testű kedvenc esetén HELYFOGLALÁS SZÁMÁRA KÖTELEZŐ! (a többi utas nyugalma érdekében!)

Aki az Oszkár rendszerben megadott telefonszámon nem elérhető illetőleg az általunk kezdeményezett kapcsolatteremtésre tett kísérleteinkre (legalább 5x telefonhívás különböző időpontban, 2x e-mail) nem reagál AZON UTASOK FOGLALÁSÁT TÁRSASÁGUNK AZONNALOSAN TÖRLI!
A meghirdetett indulás előtt 5-10 perccel kérjük legyenek az indulási pontnál a pontos indulás/érkezés érdekében. Az esetlegesen késve érkező utasok a késés tényét telefonon keresztül jelezzék illetve amennyiben úgy döntenek, hogy mégsem vesznek részt az általunk szervezett utazáson foglalásukat a rendszerben töröljék vagy hívjanak föl minket! Reptéri szállítás csak csoportok részére lehetséges!

A sofőrnek joga van megtagadni olyan utasok elszállítását, akik alkohol vagy egyéb bódító szer befolyása alatt állnak, ruházatuk oly mértékben szennyezett, hogy utastársait illetve az utaztató autóját beszennyezné vagy viselkedésével a többi utas nyugodt utazását zavarná!

A személyszállítási szolgáltatásunk a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe. A megrendelő az utazási feltételeinket az utazásra való telefonos vagy internetes jelentkezésekor elfogadja.
Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak de a pontosság, kényelem, biztosítások amelyek védik Önöket mind-mind az Önök biztonságát szolgálják!
A sok-sok olyan tisztességtelen, pénzlehúzó, pontatlan, 10-15 éves klíma/fűtés nélküli autóval utaztató adófizetést kerülő emberekkel ellentétben nálunk nem kell csomagjaival kezében utaznia!

További információért kérjük hívja a megadott telefonszámok egyikét.

Tisztelettel: az EVI-TRAVEL csapata!


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2019. január 21. 05:18