81

Szatmárnémeti - Nyírbátor telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Szatmárnémeti és Besnyő közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

Figyelem!
Ennél az autósnál minden 14. megvalósult utazás után a következő foglalás ingyenes!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (7.5 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (5)
Pontosság:
Szuper (5)
Jó modor:
Szuper (5)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (5)
Rugalmasság:
Szuper (5)
Szabad hely:
1 / 5
Gépjármű:
Szín:
Fehér
Kapacitás:
5 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
850 Ft / fő

Időpont, útvonal Utasok

2019. október 20, Vasárnap

17:00 Románia Szatmárnémeti
Str. Nicolae Golescu  
 
18:00 Magyarország Mátészalka
Vasútállomás parkoló  
 
18:15 Magyarország Nyírbátor
Központ (OTP parkoló)  
 
20:50 Magyarország Budapest
Népliget,Campona  
 
21:30 Magyarország Besnyő
Központ  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Helyfoglalás után egyeztetendő

Megjegyzés:
Kedves Útitársam!

Az utasok létszámától függetlenül elindulok. Biztonságosan, a szabályokat betartva vezetek, nem nyomkodom útközben a telefont. Az autó műszakilag kifogástalan.

Szatmárnémeti (RO)-Budapest, Népliget (HU)-Besnyő (HU) igények szerint alakított útvonalon (Nyírbátor és Mátészalka akár ki is maradhat, ha egyik útitárs sem oda tart; illetve ezek sorrendje akár fel is cserélődhet a meghirdetetthez képest a kedves úttársak igényei alapján). Aggodalomra semmi ok, a folyamatos haladás okán mindenhova időben odaérünk.

Az útvonalon bárhol van lehetőség kiszállni, nem csak a megjelölt köztes állomásokon, de indulás előtt egyeztessünk ilyen igény esetén!

A teljes út körülbelül 4 óra időtartamú, indulás romániai idő szerint hétkor, Mátészalkát-Nyírbátort körülbelül 18:00-kor érjük el (magyarországi idő szerint), Budapestre magyarországi idő szerint 21:00-kor érkezünk, ez azonban függ a határon való várakozás időtartamától. A budapesti áthaladás után az M6 autópályán megyek tovább Besnyőig.

Általában van lehetőség nagyméretű csomag és akár kerékpár szállítására is, de ez esetben kérlek előre egyeztessünk, nehogy valami a végén ne férjen be!

Az autómban a dohányzás és szeszes ital fogyasztása nem megengedett, ittas személyt nem szállítok.
Mivel nincs lehetőség az autó utasterének alapos takarítására minden út előtt, ezért kérem a kedves útitársakat, hogy az étkezést az út során mellőzni szíveskedjenek.
Tisztelettel kérek minden velem utazót, hogy amennyiben olyan egészségügyi problémája van, ami a többiek utazási komfortjára hatással lehet időben szíveskedjék nekem jelezni. Ugyanezt kérem azoktól, akiknek vélhetően nem lenne elegendő egy ülőhely.
Fenntartom a jogot az utazás lehetőségének megtagadására minden olyan esetben, amikor a korábban felsoroltak szerint az útitárs nem tesz eleget valamelyik alapvető feltételnek. Erre mindannyiunk biztonsága és kényelme érdekében van szükség.
Minden olyan utasomnak indulás előtt ellenőrzöm az okmányait, akik az országhatárt az én autómban lépik át. Érvényes okmányok nélkül sajnos nem tudunk együtt utazni.
Műszaki hiba vagy egyéb váratlan dolog esetén a további utazás megszervezése az utasom feladata (ilyenre eddig szerencsére nem került sor), természetesen az útiköltség visszajár ilyen esetben.
Fizetés lehetséges a következő pénznemekben: HUF, RON, EUR


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2019. október 12. 19:16