26

Görbeháza - Debrecen telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Miskolc és Debrecen közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (9 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (4.9)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (5)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.8)
Szabad hely:
2 / 4
Gépjármű:
Szín:
Fehér
Kapacitás:
4 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
1000 Ft / fő

Időpont, útvonal Utasok

2019. december 07, Szombat

07:00 Magyarország Miskolc
Búza tér - templom parkoló  
 
07:40 Magyarország Tiszaújváros
Hun Petrol benzinkút - 35. sz. fkl. út - CSAK OPCIÓ!  
 
08:00 Magyarország Görbeháza
COOP - Böszörményi út - CSAK OPCIÓ!  
 
08:25 Magyarország Hajdúböszörmény
ALDI - Külső-Szoboszlói út - CSAK OPCIÓ!  
 
08:30 Magyarország Debrecen
TESCO Extra - Kishegyesi út  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Helyfoglalás után egyeztetendő

Megjegyzés:
Kedves Leendő Útitárs! Munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9:00 és 17:30 között, továbbá szombaton 9:00 és 16:00 között, nem vagyok folyamatosan elérhető telefonon (azaz: előfordulhat, hogy nem tudom felvenni, ha hívsz), ebben az időintervallumban tehát inkább küldj sms-t, vagy írj üzenetet, igyekszem gyorsan válaszolni. Köszönöm! :-)

Be-/Kiszállási lehetőségek a Miskolc - Debrecen útvonalon (az érkezési helyen kívül): Tiszaújváros Hun Petrol benzinkút (35. sz. fkl. út) - CSAK OPCIÓ!, Görbeháza COOP (Böszörményi út) - CSAK OPCIÓ!, Hajdúböszörmény ALDI (Külső-Szoboszlói út) - CSAK OPCIÓ!

A fentiek között, illetve a hirdetésben nem szereplő, de útba eső "településeken" is lehetséges a kiszállás, tehát: Mályi COOP (Fő utca), Nyékládháza Szem-Erre Kisáruház (Szemere út), Muhi Országúti Bixtró (Muhi körforgalom), Nagycsécs COOP (Kossuth út), Sajószöged Csáti Csemege (Vállalkozói Park út), ezek esetében a Tiszaújvárosig érvényes útiköltség hozzájárulás az érvényes (azaz: 500 Ft, illetve konkrét címre vitel/"házhozszállítás" esetén a +500 Ft).

CSAK OPCIÓ! jelentése: Alapvetően az indulási és az érkezési hely között közlekedem, így alapból nem állok meg a fentebb jelzett helyeken, csak ha úgy érkezik a helyfoglalás, illetve a hirdetésben nem szereplő, de útba eső települések esetében csak akkor, ha induláskor előre jelzed. A fentebb jelzettől eltérő település(ek)en nem megoldható a be-/kiszállás!

Konkrét címre vitel/"házhozszállítás": +500 Ft (a plusz összeg a kitérő miatt szükséges) KIEMELTEN FONTOS: Ebben az esetben légy szíves készülj a pontos címmel, amit az induláskor adj is meg (azaz: a "majd mondom, ha ott vagyunk", a "fehér ház, piros tetővel", a/az "XY iskola, XY cég" stb. sajnos nem jó)!

Debreceni Nemzetközi Repülőtér: +1500 Ft (a plusz összeg a kitérő és a reptéri parkolás miatt szükséges) KIEMELTEN FONTOS: A reptérre történő utazás minden esetben HELYFOGLALÁS ELŐTT EGYEZTETENDŐ, továbbá CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AKKOR FOGLALJ NÁLAM, HA EZ NEKED IDŐBEN BELEFÉR, EZT NEKED KELL MÉRLEGELNED! Ez azt jelenti, hogy sem korábban, sem később nem fogok indulni, illetőleg, ellentétben a transzfer szolgáltatókkal én nem tudok és nem is fogok SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET VÁLLALNI azért, hogy időben érkezünk a reptérre (azaz: NEM TUDLAK AZ ÁLTALAD MEGADOTT IDŐPONTRA A REPTÉRRE VINNI)!

Kisállattal történő utazás: Semmi akadálya! Egy kistestű kutyával (azaz: kb. Yorkshire/West highland white terrier méret) és/vagy macskával nyugodtan utazhatsz, ebben az esetben +1 helyet foglalj (hogy mindenki kényelmesen elférhessen), ha megoldható, valamilyen dobozban (természetesen nem zárt dobozban), vagy kutya/macska szállítóban old meg kedvenced szállítását.

Az útvonalon magán jellegű okból közlekedem (azaz: akkor is indulok, ha nincs útitársam, vagy pl. "csak" 1 helyfoglalás érkezik)! Köszönöm, hogy elolvastad! :-)


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2019. december 04. 21:31