244

Leingarten - Mosbach telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Szigetvár és Speyer közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (5.5 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Rendben van (4.5)
Pontosság:
Szuper (4.6)
Jó modor:
Szuper (4.8)
Biztonság:
Szuper (4.6)
Kommunikáció:
Szuper (4.7)
Rugalmasság:
Szuper (4.7)
Szabad hely:
4 / 4
Gépjármű:
Szín:
Ezüst
Kapacitás:
7 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
45 € / fő

Időpont, útvonal

2021. február 26, Péntek

04:45 Magyarország Szigetvár
PENNY, vagy megbeszéljük  
 
09:15 Magyarország Budaörs
Auchan benzinkút  
 
09:45 Magyarország Tatabánya
Burger King  
 
10:00 Magyarország Tata
TESCO SHELL benzinkút  
 
11:00 Magyarország Mosonmagyaróvár
OMV benzinkút  
 
15:35 Németország Schwabach
 
 
16:05 Németország Ansbach
 
 
16:45 Németország Crailsheim
 
 
17:30 Németország Bad Mergentheim
 
 
18:10 Németország öhringen
 
 
18:25 Németország Jagsthausen
 
 
18:35 Németország Möckmühl
 
 
19:05 Németország Heilbronn
 
 
19:15 Németország Leingarten
 
 
19:30 Németország Neckarsulm
 
 
19:55 Németország Mosbach
 
 
20:25 Németország Sinsheim
 
 
20:55 Németország Speyer
 

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Helyfoglalás után egyeztetendő

Megjegyzés:
‍✈️MÁTÉ NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS‍✈️

✅0-24☎️
✅Vadonatúj kisbuszok
✅Hivatalos cég
✅Poggyász és utasbiztosítással❗️
✅Utazz velünk, már akár 45€-tól❗️
‍✈️ Két sofőrrel❗️
✅Csomagszállítás❗️

Évek óta foglalkozunk belföldi és nemzetközi személyszállítással Versenyképes áron és profin, hogy velünk utazz Ausztriában és Németországban illetve Magyarországra! Egyik legnagyobb területi lefedettséggel rendelkezünk, Magyarországon, Németországban és Ausztriában! Minden utazás két sofőrrel történik, vadonatúj, kényelmes, üzembiztos buszokkal. Autóink legújabb szalonból rendelt gépjárművekből áll! Illetve hivatalos képesítéssel rendelkeznek a személyszállításhoz! Sofőrjeink az összes engedéllyel, illetve több éves tapasztalattal rendelkeznek! Cégünk hivatalos és az személyszállítással kapcsolatos összes engedéllyel rendelkezik!

❗️- Az utazás utasainkra vannak szabva! A lehető legrövidebb és leggyorsabb útvonalon közlekedünk(autópályán vagy autóúton). Ennek okából történik, hogy Magyarországon frekventált
helyeken veszünk fel, illetve viszünk titeket!(Tesco,Shell benzinkút,Auchan stb...). - Háztól szolgáltatásunk ennek hiányában kizárólag feláras! De viszont Németországban természetesen házig viszünk titeket a meghirdetett áron felül +10€ házig vitel megfizetése esetén. A fő útvonalak mentén maximum 12 km(oda-vissza) kitérőt vállalunk, ha ez annál több felárral jár,
❗️- A megállópontok tájékoztató jellegűek, tehát nem állunk meg minden feltüntetett helyen, az útvonal a meghirdetettől eltérhet. Az indulási-érkezési idők kalkulált idők ez mind rövidülhet és hosszabb is lehet, de természetesen gyors haladásra és biztonság megtartására törekszünk! WC-re kérésre természetesen megállunk, de 100 km-enként nem tudjuk kivitelezni!
❗️- Az Oszkár rendszeren történt foglalást telefonon (hívás vagy SMS formájában) mindig meg kell erősíteni! (anélkül érvénytelen!)
❗️- Lehetőség van helyjegyet váltani; ablak mellett, amelynek fenntartási díja 5€.
❗️- CSOMAGSZÁLLÍTÁSra van lehetőség melynek díja mérettől és súlytól független elérhető minimum 50€-tól.
❗️- POGGYÁSZ: utasonként 1 db poggyász és 1db kézi poggyász hozható díjmentesen(viteldíj már tartalmazza), ha ezen felül van plusz csomagod, vagy esetleg nehezebb (több kg), vagy nem poggyász méret (csempevágó), akkor annak hiányában felárat számol fel sofőrünk 5€-tól 15€-ig. Extra poggyász esetében, ha kivitelezhető egyéni árat adunk! Ennek oka: csomagtér-kapacitás, illetve menetbiztonsági szempontok.
❗️- 3 fő feletti foglalást kizárólag előre utalás esetén áll módunkban rögzíteni! (minimum 50% viteldíj átutalás) ❗️
❗️- FIZETÉS: kizárólag beszálláskor! Illetve előre utalással tudjuk elfogadni! Amely történhet Ft-ban(aktuális árfolyam miatt ezt pontosítjuk veled) és €-ban is! Utazásról nyugtát kapsz. Ha számlaigényed van, akkor azt sofőrnek elegendő beszálláskor jelezned +ÁFA megfizetése esetén.
❗️- FOGLALÁS LEMONDÁSA: 12 órával indulás előtt vagyunk kötelesek elfogadni. Ha NEM ebben az esetben történne, akkor köteles az utazás teljes költségét megfizetni 3 napon belül. Ha nem ennek hiányában történik, abban az esetben kötelesünk vagyunk megtenni a megfelelő jogi lépéseket! Ha ennek nem teszel eleget és esetlegesen nem jelensz meg a megbeszélt helyen, akkor annak a hiányában TILTÓ LISTÁRA kerülsz! Profilodat jelentjük és közzé tesszük az összes cég számára! Problémás utas/utazás a következő utazást kizárólag előre utalás esetén áll módunkban elfogadni!
❗️- Esetleges átszállás(egy parkolóban levő autóban kell átülnöd, amely a mi partner cégünkhöz tartozik): a gyorsabb haladás érdekében történik, hogy időben érjetek haza, vagy hozzánk. Ennek díját teljes mértékben térítjük, ha miáltalunk kell átszállni! (ez nem azt jelenti, hogy mindig át kell szállnod! Csak akkor érvényes, ha az adott város kitérőben lenne számunkra)
❗️- Az utazás során megkérünk minden kedves utasunkat, hogy annak megfelelően viselkedjen! Ne zavarja utazás közben társait és a sofőrt! (hangos beszéddel, vagy túl erős telefon fényerővel) Ne alvásra használja az üléseket, hisz ezért a hatóságok büntetnek!(utast). Illetve cipőjét ne vegye le! Ha az autóban eszel és össze piszkolod vagy beszennyezed esetleg megrongálod a gépjárművet, akkor abban az esetben takarítási díjat(30€) számolunk fel! Az utazás során TILOS szemetet hagyni az autóban!(bármely megállóig is!)

Kellemes utazást kívánok! Kővári Máté

@_usb


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2020. december 28. 07:11


Kapcsolódó linkek - Aktuális telekocsi hirdetések: