2

Székesfehérvár - Budapest telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Székesfehérvár és Budapest közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

Figyelem!
Ennél az autósnál minden 6. megvalósult utazás után a következő foglalás ingyenes!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (4 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (5)
Pontosság:
Szuper (5)
Jó modor:
Szuper (5)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.9)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)
Szabad hely:
4 / 4
Gépjármű:
Szín:
Fekete
Kapacitás:
4 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
1200 Ft / fő

Időpont, útvonal

2021. február 23, Kedd

12:00 Magyarország Székesfehérvár
Sütő utca (Aqua webáruház boltja)  
 
12:45 Magyarország Budapest
Keleti Pályaudvar  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Indulás: Helyfoglalás után egyeztetendő
Érkezés: A megadott helyszínre
https://goo.gl/maps/bTPD...

Megjegyzés:
Tisztelt leendő Utasom!

Nem a képen látható autóval utazom, hanem egy Ford Tourneo kisbusszal! Mindenkinek nagy, kényelmes helye lesz!

Nem üzleti céllal "Oszkározom"!! Így minden utamnak meg kell valósulnia, mert dolgozni, vagy haza megyek!

A meghirdetett útjaim alkalmával esetenként reptéri fuvarokat is vállalok! Ezek csak egyedileg megbeszélt feltételekkel és áron történnek! Kérj írásban ajánlatot!

Az autóban légfertőtlenítést használok, de ETTŐL FÜGGETLENÜL, AZ ARCMASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!!
****THE USE OF A FACE MASK IS MANDATORY!****

Csak általam utazásra alkalmas személyt szállítok! Ápolatlan, ittas, drogos illetve BETEG, FERTŐZŐ utast nem szállítok! Ha köhög, taknyos, vagy más fertőző betegsége van, kérem ne utazzon velem!

Kérem olvassa el az alábbi tudnivalókat az utazással kapcsolatban.

1. Foglalás: Csak akkor foglalj ha biztosan jössz!! Lehetőleg fizess online és vállald az esetleges lemondásod anyagi felelősségét!! Foglalás után kérem, hogy számkijelzéssel hívj fel! Ha nem tudom fogadni a hívást, akkor amint tudom visszahívlak. Amennyiben legkésőbb az indulás előtt 24 órával nem erősíted meg a foglalást és nem tudlak elérni a rendszerben megadott telefonszámon, úgy törlöm a foglalást!
Kérlek olvasd el a leírás többi részét is foglalás előtt és csak akkor foglalj, ha a leírtakat elfogadod!! A foglalásod az itt leírtak elfogadását is jelenti!

2. Viteldíj: NAGYON FONTOS!! A hirdetésben látható út díja, az ott leírt indulási és érkezési hely(ek) között érvényesek!! Kitérők (ide nem értve az autópálya lehajtókban való kiállást, amennyiben nem jelent várakozást és 1 km-nél nagyobb kitérőt) és más egyéb kérések teljesítése többletköltséget jelent! Ha azt szeretnéd, hogy Debrecenen belül menjek érted, vagy vigyelek házig, akkor az 2000.-Ft pluszköltség. Minden plusz igényt kérem a helyfoglalás után telefonon jelezni, mert nem mindig tudom teljesíteni idő hiánya miatt sem! Utasonkénti maximum poggyász aminek a szállítása benne van a viteldíjban: 1 db kis kézitáska (kb. 40×30×20 cm) és egy kis méretű táska/bőrönd (kb. 55×40×23 cm) összesen kb. 15 kg súlyban. Ami e fölött van, az már csomagszállítási kategória és külön megbeszélés tárgyát képezi egyrészt anyagiakban, másrészt pedig a csomagtartó kapacitása függvényében!!

3. Ki- és beszállási helyek és koordinátái. Debrecenben a Kishegyesi úti Tesco mellett található Sports Direct előtti parkoló. Koordináták: 47°31'46.1"N 21°36'26.7"E Bp-en a Keleti Pályaudvarnál található találkozási pont a Thököly út melletti parkoló, ami a 178-as busz végállomása és a Thököly út között található. Koordináták: 47°30'06.1"N 19°05'04.6"E
A koordinátákat, csak be kell másolni a Google térkép keresőjébe és megmutatja a pontos helyet.

4. Csomag szállítás: A minimum díj 2000.-Ft. Ez lehet pl. egy normál méretű cipős doboz 3 kg-ig ami akár a kalaptartón is elfér. Ami ennél már nagyobb, vagy súlyosabb, az minimum 3000.-Ft. Az árak akkor érvényesek, ha az indulási helyen veszem át a csomagot és az utam végén lévő érkezési helyen és időben veszik át tőlem! Ha köztes helyen történik a felvétel vagy leadás (vagy mindkettő) ahol azon az úton nem veszek fel, vagy nem száll ki utas, az +500 Ft/megálló többletköltséget jelent. (pl. ha a felvétel és az átadás helyén sincs beszálló utas és kétszer kell kiállnom útközben, az 1000.-Ft többletköltséget jelent)

5. Kisállatok szállítása. Csak kistermetű, ölben kényelmesen elférő, nem vedlő, a többi utas kényelmes utazását, valamint az autó állapotát és tisztaságát semmilyen formában nem "zavaró", illetve rontó állattal szállhat be az autóba! A kisállat szállításának felára 1000.-Ft. Kérem, hozz magaddal olyan TISZTA takarót amit magadra és az ülésre is rá tudsz tenni! Amennyiben hordozóban, dobozban van az állat, akkor külön utashelyet kell neki foglalni!

Az indulás pontos! Kérek minden utast, hogy időben érkezzen, ha valamiért késik, akkor értesítsen!

Az érkezési idő pontosságát sok minden befolyásolhatja. Ilyen többek között az út-, látási-, és forgalmi viszonyok, a ki- és beszállási helyek száma és az utasokra való esetleges várakozás. Az itt feltüntetett időpontok tájékoztató jellegűek!


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2021. február 23. 11:25