4

Veszprém - Budapest telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Veszprém és Budapest közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (8.5 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (4.9)
Pontosság:
Szuper (4.8)
Jó modor:
Szuper (4.7)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (4.6)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)
Szabad hely:
0 / 0
Gépjármű:
Szín:
Fekete
Kapacitás:
4 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
1600 Ft / fő

Időpont, útvonal

2016. december 02.

16:00 Magyarország Veszprém
Hotel Magister  
 
18:00 Magyarország Budapest
Keleti pu.

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Helyfoglalás után egyeztetendő

Megjegyzés:
Utazási szabályzat!

Kérlek, mielőtt helyet foglalsz a járatomon, figyelmesen olvasd el az alábbi tájékotatót. Az utazásban való részvétellel elfogadod az alább szabályzat alábbiakban foglalt pontjait ( a teljesség igénye nélkül):

- Az utazáson mindig időben, lehetőleg a megbeszélt időpont előt jelenj meg légyszíves. Igyekszem minden esetben olyan megállási pontot biztosítani, ahol a ki- és beszállást kényelmesen tudjuk bonyolítani, de előfordulhat, hogy a környéken nem találok ilyet, és kénytelen vagyok szabálytalanul megállni. Ekkor jobban szeretek minél előbb távozni, és nem jó, ha rád kell várnom.
- Enni és inni lehet az autóban, ha előzetesen szólsz és megkérdezed.
- Inni kizárólag visszazárható palackból. Sört még véletlenül se nyiss meg, mert arra Pavlovi reflexekkel reagálok… hülyén tud kinézni.
- Ne dohányozz! De komolyan, tényleg ne. Ha dohányos vagy és nagyon nem bírod, szólj és megállunk.
- Utazásra alkalmas állapotban jelenj meg. Józanul, tisztán. Különben nem viszlek el.
- “Kultúr ember nem szemetel, a többieknek meg tilos!”
- Az ár a következőket tartalmazza: Köszönés, bemutatkozás, csomagok be- ill. kirakodása igény esetén, utazás a megadott mindenkori útvonalon, be- és kiszállás a megadott checkpointokon, illetve azok 2-3 utca távolságú sugarában.
- Az ár nem alkuképes, fellebbezésnek helye nincs.Hitel sincs, kivéve, ha sokszor utaztál velem, és/vagy megbízhatónak ítéllek.
- Kérlek, hogy utazás előtt gondoskodj a pontos összeg előkészítéséről, mert nem akarok vasárnap este 10-kor pénzváltással bajlódni. Matek az én koromban…?!
- Lehetőség van extrák igénybevételére, ez külön megbeszélés kérdése.
Csomagszállítás: Ha elfér a csomagartóban, vagy a lábtérben, és az általam megadott helyre hozzák, illetve ott veszik fel a csomagot, akkor ingyenes, feltéve, hogy a többi utas csomagja is befér rendesen. Ha ülőhelyet kell feláldozni, (zongora, biliárdasztal, 120L-es Hajdú bojler, stb...) akkor az elfoglalt ülőhelyeket ki kell fizetni.
- Állatot csak szállítókosárban vagy cipősdobozban vagy gazdi lábterében szállítok. Utóbbi esetben a kárpit védelméről A gazdi köteles gondoskodni.
- Figyelem! Állat szállítás esetén elkerülhetetlen az utastársakkal történő egyeztetés esetleges allergiás panaszok vagy egészségügyi kifogások elkerülése végett. Ha az állat miatt bárkinek kifogása lenne, úgy az érkezési sorrend a döntő.


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2016. október 13. 22:30