16

Tura - Sülysáp, Magyarország telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Hatvan és Szigetszentmiklós közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Újonc (1 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (5)
Pontosság:
Szuper (5)
Jó modor:
Szuper (5)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (5)
Rugalmasság:
Szuper (5)
Szabad hely:
3 / 3
Gépjármű:
Szín:
szürke
Kapacitás:
4 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
200 Ft / fő

Időpont, útvonal

2016. október 19.

17:05 Magyarország Hatvan
Robert Bosch út 1  
 
17:15 Magyarország Tura
Központ  
 
17:25 Magyarország Zsámbok
Központ  
 
17:30 Magyarország Kóka
Központ  
 
17:40 Magyarország Sülysáp, Magyarország
Központ  
 
17:45 Magyarország Mende
Központ  
 
17:50 Magyarország Gyömrő
Tesco  
 
18:00 Magyarország Liszt Ferenc Repülőtér
2A terminál, Indulási oldal  
 
18:15 Magyarország Budapest ócsai út
MOL kút, 66, 66B, 66E buszok végállomása (Pesterzsébet és Kispest, Határ út irányába)  
 
18:25 Magyarország Szigetszentmiklós
M0 Pihenő (Shell)  
 
18:30 Magyarország Szigetszentmiklós
Komáromi u. 30

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Indulás: A megadott helyszínről

Érkezés: A megadott helyszínre


Megjegyzés:
Utazási feltételek:
- Az útvonalam: Hatvan, Robert Bosch út - Hatvan, Turai út - Tura - Zsámbok - Kóka - Sülysáp - Mende - Gyömrő - Üllői elkerülő (M4) - Liszt Ferenc Airport T2A érkezési oldal - M4 - M0 - 5-ös főút - Soroksár, MOL kút (66-os buszcsalád végállomása) - M0 a szigetszentmiklósi pihenőig (Shell és Autogrill) - Csepeli út Szigetszentmiklós felé - Szigetszentmiklós Komáromi u.
- Amennyiben az utazás hatvani megkezdése előtt 10 perccel (16:55) nincs bejelentkezett utas Tura, Zsámbok, Kóka, Sülysáp, Mende vagy Gyömrő települési ki- vagy beszállással, akkor az itt meghirdetett útvonal Hatvan - Liszt Ferenc repülőtér szakasza helyett a Hatvan, Robert Bosch út - 3-as út Kerekharaszt - M3 Kerekharaszti pihenő - M3 Gödöllő felé - M31 az M0-ás útig - M0 az M4-es csomópontig - M4 - Liszt Ferenc Airport T2A érkezési oldal útvonalszakasz kerül megvalósításra.
- Amennyiben nincs utasfelvétel vagy -leadás a Liszt Ferenc repülőtérnél és/vagy Soroksáron, akkor - függetlenül attól, hogy Hatvanból az M3-M31 autópályákon vagy a Tura - Zsámbok - Kóka - Sülysáp - Mende - Gyömrő útvonalon érkezem - nem fogok letérni az M0-ról a repülőtér és/vagy Soroksár felé.
- Amennyiben a repülőtéren várakoznom kell az utasra, akkor az 5 perc ingyenes behajtási idő túllépése miatt fizetendő díjat neki kell közvetlenül rendeznie a reptéri parkolási társasággal.
- A Hatvan - M3 - M31 - M0 - Szigetszentmiklós útvonalra jelentkezni bármikor lehet telefonos egyeztetéssel, mivel ez az útvonal akkor is megvalósításra kerül, ha nincs utas. Ez az útvonal a fent meghirdetettnél 20-25 perccel rövidebb utat jelent Hatvan és Szigetszentmiklós között.
- Az útvonalam alapvetően fix, attól eltérés (a fent említett eseteken kívül) csak egyedi egyezség alapján (és - többlet km-enként vidéken 30 Ft, Budapesten 40 Ft - felár megfizetése mellett) lehetséges!
- Előzetes megbeszélésben tisztázott részletekkel az útvonal mentén bármelyik településen, pihenőben, illetve azonnali visszafordulási lehetőséggel rendelkező autópályalehajtónál (pl. 5-ös főút) van lehetőség ki-beszállásra (felár nélkül, távolságarányosan csökkentett díjfizetés mellett), de csak abban az esetben, ha a később részletezett be- és kiszállási feltételek teljesülnek!
- Indulás előtt csak a reggel 6 óráig megérkezett e-mailben feltett kérdésekre, egyeztetéskérésre tudok válaszolni; napközben nem érem el az e-mailjeimet!!! Telefonon bármikor lehet hívni; ha tudom, felveszem, ha nem, visszahívom.
- Be- és kiszállási feltételek: utast felvenni és leadni csak olyan helyen vagyok hajlandó, ahol ezt szabályosan megtehetem, úgymint (1) gépkocsik részére kialakított (nem fizetős) parkoló, (2) benzinkút, (3) megállás út szélén olyan helyen, ahol nem tiltott, illetve a forgalom mértéke és sebessége lehetővé teszi a biztonságos ki-beszállást, a forgalom akadályozása nélkül.
- Az előzőek alapján pl. kifejezetten nem vagyok hajlandó utast felvenni és leadni buszmegállóban, autópálya leállósávban, tilosban megállva, stb.
- Kisállatot alapvetően nem szállítok; előzetes egyeztetés alapján (az állat fajtája, mérete, "csomagolása" (szállítókosárban vagy szabadon, stb.) ismeretében lehetséges kisállatszállítás, de ez esetben őt külön (további) díjfizető utasként meg kell jelölni a foglalásnál.


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2016. október 17. 22:21