Bogi-Trans adatlapja

Név:
Bogi
Foglalkozás:
Egyéni Közlekedés
Regisztráció:
2014. márc. 18.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Helyezések:
80. 375.
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

1433 értékelés

forromarton felhasználó forromarton értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sok volt a csúszás az időben."
2019. febr. 15.
Válasz az értékelésre: "Egy utasra várni kellett, plusz a forgalmi viszonyokat nem tudjuk előre kiszámolni, balesetet átugrani sajnos..."
pekarovics73.p felhasználó pekarovics73.p értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Rendkívül rugalmasak, gyors problemamegoldás! Inteligens, komunikatív soför."
2019. febr. 12.
csizmarikkiko felhasználó csizmarikkiko értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. febr. 11.
ekho felhasználó ekho értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden a megbeszéltek szerint alakult"
2019. febr. 10.
Gretacs felhasználó Gretacs értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Túl zsúfolt volt az aztó, azon kívül minden pozitív volt! "
2019. febr. 09.
Válasz az értékelésre: "Sajnáljuk, hogy így érezte, a hivatalosan 7 személyes autóban 6-an ültek és mindenkinek külön állítható ülése volt."
Denes21 felhasználó Denes21 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. febr. 05.
szBernadett92 felhasználó szBernadett92 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment."
2019. febr. 04.
lg77 felhasználó lg77 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Maximálisan elégedett voltam mindennel"
2019. febr. 02.
drisztina92 felhasználó drisztina92 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"5 éve Oszkározom. Eőször utaztam ezen a vonalon, de az út annyira elvette a kedvem, hogy sajnos utoljára választottam ezt az utazási formát. Legalábbis erre az útvonalra. 8:55re volt megjelölve az időpont, ehhez képest az autó másfél órás csúszással érkezett úgy, hogy útközben többször hívtam és kérdeztem az idővel és az uticéllal kapcsolatban, ugyanis a sofőr elmondása szerint "fogalma nem volt arról, hogy hol van és hová tart". A csúszással nem lett volna gond akkor, ha időben felveszi velem a kapcsolatot és szól, hogy merre jár. Ha nem hívom, nem keres. Az út borzalmasan hosszú volt. Kétszer megálltunk vásárolni a sofőrnek, többször megálltunk mint kellett volna, Welsben még egy ismerőssel is hosszasan beszélgetett az egyik benzinkúton. Ami végtelenül elszomorított és zavart, az a sofőr autóban való dohányzása volt. Igaz, nem szóltam emiatt, mert annyira meglepődtem, hogy azt gondoltam, ez csak nekem kellemetlen és zavaró, de Ausztriában már nem csak engem zavartak a fent leírt dolgok. Ekkor már úgy éreztem, hogy mindegy hogyan, csak érjek haza. Útközben a pályán többször éreztem magam rosszul, sem a követési távolság, sem a sebességkorlát betartása, sem a haladási sávok megfelelő használatát nem tapasztaltam, átlagosan a felezővonalon haladtunk egész úton, vagy a belső és külső sáv között csellengtünk indokolatlanul, például azért, mert a sofőr hot dog-ot vásárolt magának útközben, leette magát, és azt tisztítgatta felkapcsolt lámpánál este 8kor ahelyett, hogy az útra figyelt volna. A végén megkérdezte, hogy reméli nem volt baj, hogy ilyen sokáig jöttünk, amire nem tudtam mit mondani. Soha nem adtam még negatív véleményt egyetlen oszkáros utazásomra sem, pedig már nagyon sokat mentem, az autósok előtt mindig emeltem a kalapom. De ezt az utat sajnos nem tudom negatív kritika nélkül hagyni, sem biztonságban sem pedig kényelmesen nem éreztem magam, mégis sok pénzt fizettem az útért. Mellesleg megjegyezném még, hogy nem tudom, hogy hogyan fordulhat elő, hogy egy ilyen felelőtlen, és magára abszolút igénytelen sofőrt kérjen fel akármelyik szállító "cég" is emberek utaztatására. Hazaértem, de csalódtam."
2019. jan. 31.
Válasz az értékelésre: "Tisztelt Dencs Krisztina!

Kezdjük az elején időrendben próbálok reagálni, mert több ponton nem stimmel amit ír.
Nem 5 éve Oszkározik hanem 4 hónapja!!! A rengeteg utazás összesen 3 volt :)
Valóban 08:55 van kiírva, de ha "rengeteget oszkározna" akkor tudná, hogy ezek tájékoztató időpontok, lehetnek egyéb befolyásoló tényezők miatt eltérések.
Sok pénzt fizetett az útért? Nem volt rejtett költség, pont annyiba került amennyi meg volt jelölve, ezért ezt a problémáját sem értem.
Előző este tájékoztattam, hogy 10:00 körül lesz ott a kolléga, tehát tudott róla.
A kolléga hívta, és Önöknek fogalmuk nem volt , hogy hol vannak, és melyik találkozó pontra kell menniük, ne keverjük össze a kettőt.
(Ilyenkor tanácsolnám a csendben maradást, ha már ott a hiba, nem pedig megfordítani valótlant állítani, nyilván a kollégának fogalma sincs merre megy csak kiment kocsikázni Németországba, aztán lesz valami, ez komoly? ilyen marhaságot állítani :D)
Este derült ki, hogy 2 utasom is annyi csomaggal jön, hogy nem fért volna be, ezért nem lemondtam az utazását előző este, hanem egy kollégámnál intéztem Önnek helyet. (Ezért utazott vele)
Az utazás során amit tapasztalt ahhoz SEMMI de SEMMI közünk, mert nem a mi sofőrünkkel és nem a mi autónkkal jött haza!
Mivel a kolléga nem tud reagálni és nem tudja Ő kapni az értékelést, ezért a nevében kérünk elnézést az úton tapasztalt rossz élmények miatt. Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatokat szerzett, de ez az értékelés nem nekünk szól, csak annyira szuper intelligens, hogy rám nyomta a telefont, perrel fenyegetőzve zaklatásért ahelyett, hogy végig hallgatott volna.

Tisztelettel:

Bogi-Trans"
Zoltan8087 felhasználó Zoltan8087 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. jan. 30.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Rendben van (4.4)
Pontosság:
Rendben van (4.2)
Jó modor:
Szuper (4.6)
Biztonság:
Rendben van (4.5)
Kommunikáció:
Rendben van (4.5)
Rugalmasság:
Rendben van (4.5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása