DebrecenTravel adatlapja

Név:
Travel
Foglalkozás:
Gépkocsi vezető
Regisztráció:
2018. febr. 10.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Kedves Utasaim és leendő utazni vágyok! Foglalás után minden esetben telefonos egyeztetés szükséges a pontos cim es az elerhetoseg miatt !!!!!!!! Ha nem hivsz fel foglalás után akkor nem szerepelsz az utaslistankon ne várd a kocsit mert nem fog menni!!!!!30 eves hivatasos jogositvannyal,szemelyszallitoi vizsgaval rendelkezem.Folyamatosan szervizelt ,kenyelmes 9 fös buszaink közlekednek napi szinten a meghirdetett utvonalon!Egyeni es csoportos utazasra is igenybe vehető szolgaltatasunk! Lefoglalt utazasod tartalmazza 1 börönd 1 kezitaska pogyaszkent valo szallitasat is.Ha ennel többet szeretnel az utazasod soran magaddal vinni kerlek jelezd felenk mert a buszok csomagtere veges! Hazi kiskedvenc es csomagszallitasra is van lehetöseg a megengedett keretek között.A megadott indulasi es erkezesi idöpontok tajekoztatas jellegüek mivel nem kötöttpalyas hivatalos menetrendel nem rendelkezö forgalom függö szolgaltatas!Utazásod előtti napon mindig hívunk a pontos indulási időpont miatt! Folyamatosan bövülö,fiatalos,lenduletes csapatunk varja a meglevő es leendő utasait !!!! Üdvözlettel DEBRECEN TRAVEL!!!!!!!!

568 értékelés

Holhosedit felhasználó Holhosedit értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sanyi kedves, rugalmas, az út hosszú volt, de nem az ő hibája, hanem az utasok lakcíme miatt.
Mindenki kedves volt.
Köszönöm az utat, Sanyi!"
2022. dec. 05.
brigi.brita felhasználó brigi.brita értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. dec. 02.
inczelszl felhasználó inczelszl értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Korrekt és segítőkész volt a cég! Nem volt semmi gond az út során. A sofőr normális stílusban vezetett nem kellett aggódni az úton egyáltalán. Köszönöm az utazást!"
2022. dec. 01.
Birorobi felhasználó Birorobi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. dec. 01.
SKriszta14 felhasználó SKriszta14 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. nov. 29.
riczurobika felhasználó riczurobika értékelése megvalósult Utazás alapján:
"6:45-re volt reggel megbeszelve a felvétel ebből lett 8:50 és 8:31-kor hívtak először! Ezután 11-ig meg Németországban felvett 2 embert! Azután indultunk el! Kiderült közbe Linzbe is fel kellett venni egy embert! Megállapodásunk 15:30-as vonat Budapest keleti /lekesve/ 2 . -ik megállapodás 17:30 Budapest keleti /lekesve/ 3.-ik megállapodás 19:30 Miskolc Tiszai lekesve ! 20:40 Miskolc tiszai elértem ! Az út veszélyes volt főleg Pesten többször volt karambol veszély egyszer nagyon kevesen múlt! A sofőr 2.napja fent volt és úgy vezetett Par óra alvassal! A kocsiban feszült volt a levegő végig én éjszaka dolgozom Münchenben nem is tudtam aludni! Többször ossze vitáztunk a sofőrrel nem megfelelő hangnemben beszélt velem persze én sem vele én fel voltam háborodva de úgy gondolom jogosan de bele mentem minden megállapodásba! Az utolsó vitanal a sofőr megállt az autópálya szélén és ki akart rakni a kocsiból ! Ez elfogadhatatlan én fizettem egy szolgáltatásért akkor elvárom hogy úgy viselkedjenek ! Nem tagadom én sem voltam szent a beszed terén !
6:45-21:30 erek ha za 17:00 helyet megsértve fáradtan és idegesen! Először utaztam Telekocsival életembe … Erre kerek választ vagy bármit minde1 ! Ki vagyok már merulve mindenhogy"
2022. nov. 28.
Válasz az értékelésre: "Úgy gondolom,hogy tökéletesen leírtad milyen bunkó voltál egész úton!Mivel a sofőr hozzáállása miadt panasszal éltél felém felhívtam a többi utast!Ők egyhangúan elmondták,hogy végig te gerjesztetted a feszültséget!Azt állítottad,hogy nem hívott a sofőr a reggeli késés miatt!6szor hívott a céges telefonról le ellenőriztem a híváslistát!A telekocsi szolgáltatás nem arról szól,hogy csak Téged veszünk fel Á pontba és viszünk el B-be!Reggel 9kor vettünk fel és este 6kor a Keletinél voltál!Soha nem ígérünk érkezési időpontot hisz az úton bármi megtörténhet!Nem tehetünk arról,hogy Te a 17:30as vonatot lőtted ki magadnak!A sofőr pont miattad próbált sietni,hogy elérd a vonatot de sajnos repülni nem tud!Mind ezek ellenére Pestig foglaltad az utad és a sofőr elvitt Miskolcra,hogy ott feltudj szállni a vonatodra!Ami szerencsére sikerült!
Téged felhergelt az,hogy több 100eurót buktál a Tipp-mixen amiről nem a többi utas és a sofőr tehet!
Neked nem való ez az utazási forma így a következő Tipp-mix tétedet fordítsd egy saját autóra!
Köszönjük a buszban hagyott szatyornyi szemetedet és élményt,hogy Velünk utaztál!"
bea77.szajlai felhasználó bea77.szajlai értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. nov. 28.
RicHer1 felhasználó RicHer1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. nov. 24.
baloghzsofia felhasználó baloghzsofia értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. nov. 22.
RicHer1 felhasználó RicHer1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. nov. 19.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.6)
Pontosság:
Rendben van (4.5)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.8)
Kommunikáció:
Szuper (4.7)
Rugalmasság:
Szuper (4.8)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása