Mario1217 adatlapja

Név:
Márió
Foglalkozás:
Autókereskedő
Regisztráció:
2019. aug. 03.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English   Magyar   Slovenčina
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Üdv!
Rendszeresen járok de leginkább Ausztria;Németország;Hollandia;Belgium;Luxembourg útvonalon ,autókereskedéssel és utasszállítással foglalkozom megbízható és korrekt embernek tartom magam

206 értékelés

Elyson20 felhasználó Elyson20 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Sajnos mégsem tudtam ezekben az időpontokban utazni"
2021. szept. 01.
udreamihaly felhasználó udreamihaly értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"El se jött az adott időben és telefont sem vette fel. Előtte való nap fel akartam venni vele a kapcsolatot. Smsre se válaszolt.
Felháborító és dühítő. "
2021. aug. 29.
palicska69 felhasználó palicska69 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. aug. 26.
Jud54 felhasználó Jud54 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Végűl nem utaztam a telekocsival, mert a fiamék hazajöttek és kihoztak, de hazafelé augusztus 29-re megrendeltem egy visszautat majd indulás előtti napon hívnak vissza (remélem)."
2021. aug. 24.
Alex1976 felhasználó Alex1976 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"A foglalás után, telefonon is egyeztettünk. De utána már semmi válasz nem jött, én sem tudtam telefonon elérni.ugy látszik nagyon megbízható emberről van szó. Itthon maradtam.csak az a baj,hogy munkahelyem van.ahol hétfőn reggel munkára kell jelentkeznem ,de nem tudok. Az ilyen ember egy gerinctelen féreg!!!!!!"
2021. aug. 22.
lovaszlt felhasználó lovaszlt értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Tiszteletem:
Az utazás a sofőr miatt meghiúsult, az utazás napján telefonon elérhetetlenné vált. Egy héttel az utazás előtt lefoglaltam, címet elküldtem, visszajelzett, hogy rendben. Csak annyi becsület lett volna benne, hogy felhív, bocsi nem tudlak elhozni, foglalj egy másik utat. Azt nem értem, hogy a főnöke miért tűri el az ilyen nemtörődöm, a másikat semmibe vevő magatartást.
Legközelebb akkor utazom Önökkel, mikor antwerpeni polgármester leszek!
Vagyis soha!
Üdv:
Egy csalódott utas"
2021. aug. 22.
Tamara07 felhasználó Tamara07 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utazás előre meg volt beszélve, egyeztetve. Indulás 17:00-kor volt, előtte 20 perccel felhívtam és szólt, hogy kis késés lesz, majd egyszerűen nem jött értem. Többször hívtam, nem vette fel a telefont, vagy kinyomta. Este 23:30kor feladtam a várakozást. Nem tudtam hazautazni."
2021. aug. 22.
simonoktat01 felhasználó simonoktat01 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"A párom utazott hozzám, a kiúttal is voltak gondok mivel a meghirdetett 65€ helyett a gk vezető 70€ kért saját zsebre dolgozva ráadásul Bertheimet ütött be Wertheim helyett így jó 1.5 órás késéssel érkezett!
A visszaút meg egyszerűen katasztrofális jelzőt sem érdemli hiszen a Marió nevű úrnak nem nevezhető egyén tegnap kikapcsolta a megadott telefont, a gk vezető nem jelentkezett a privát telefont nem vette fel,várakozás után hazajöttünk és ma utazott el gyakorlatilag ez a vállalkozó egy nagy nulla és akkor finoman fogalmazok .1.5ó várakozás után hazajöttünk és ma utazott el jó lenne vele személyesen találkozni hogy megvitassam vele ezt a "szemét" viselkedést!
SENKINEK NEM AJÁNLOM!"
2021. aug. 22.
Dave11 felhasználó Dave11 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Figyelem csaló!Egy utolsó senkiházi sunyi féreg!Foglaláskor minden letisztáz,rendben lesz.Az utazás előtt nem elérhető,ahogy azóta sem.Magyarázatra sem veszi a fáradságot!Ne foglaljon nála senki!!!"
2021. aug. 22.
lemente felhasználó lemente értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Elég sajnos de nem jött értem a sofőr, pedig le volt foglalva a helyem! Egész éjszaka vártam és még annyi gerincség sem volt benne,hogy felhívjon,hogy "ne várjál mert szarok lemenni érted".Holott aznap délután beszéltem vele telefonon és azt mondta,hogy jön. Ma pedig próbáltam hívni, de nem tudtam elérni mert a telefonja ki volt kapcsolva. Úgyhogy ennyit erről a Márióról!
Értékelés: még nullát sem érdemel."
2021. aug. 20.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Rendben van (4.1)
Pontosság:
Közepes (3.7)
Jó modor:
Rendben van (4.4)
Biztonság:
Rendben van (4.2)
Kommunikáció:
Rendben van (4.1)
Rugalmasság:
Rendben van (4.2)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása