S_Premium adatlapja

Név:
Sándor
Foglalkozás:
Diszpécser
Regisztráció:
2012. szept. 05.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Biztonságosan vezetek. Minden szükséges engedéllyel és biztosítással rendelkezem. Nem menetrend szerinti kötött pályás járat vagyok tehát bátran foglalj nálam ha háztól házig szeretnél utazni. Foglalás után további egyeztetés szükséges, telefonos elérhetőségemet kérlek használd! Ha a leírtakon felül kérdésed lenne, online üzenetedet mihamarabb megválaszolom. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek ,az indulás és az érkezési időpontok tájékoztató jellegűek ahogy a meghirdetett autó is változhat de utóbbit telefonon jelzem. Köszönöm, hogy érdeklődtél!

3191 értékelés

ancsyka24 felhasználó ancsyka24 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Precíz, megbízható, rugalmas"
2020. ápr. 01.
Dekadens58 felhasználó Dekadens58 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Sajnos negatív értékelést kell adnom,bár a sofőr elmondása szerint a korona vírus miatt mondták vissza többen az utat,ezért hiúsult meg az utazás Magyarországra.,de a legfőbb problémám ezzel kapcsolatban az, hogy az utazás előtti napon este tudtam meg, hogy nem megy,akkor is úgy,hogy én hívtam fel. Kérdezem: hogy tudok ilyen gyorsan másik fuvarost találni? A másik pedig az,hogy ha ez egyszer megtörtént sajnos elveszítette a bizalmamat és nem fogom többet keresni. Sajnálom. Á. Márta"
2020. márc. 30.
Jazmin79 felhasználó Jazmin79 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Meghiusult a korona virus miatt"
2020. márc. 19.
bujtor.tamas75 felhasználó bujtor.tamas75 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Ez már a második meghiusult utam az Úriemberrel. Igaz a korábbit legalább 2 nappal az indulás előtt mondta le hivatkozván arra, hogy a szállító járműje meghibásodott, vagy nem készült el vagy nem tudom már pontosan. Akkor 2 hírdetése is volt 1-2 órás eltolással, Mindkettőn több szabad hellyel. Állítása szerint véletlen fenthagyta a hirdetését, de majd leszedi. Végig fent volt. A mostani foglalásomnál 4 nap alatt üzenetben és telefonon is összesen kb 4 alkalommal egyeztettük az időpontot, jeleztem, hogy ha lehet házhoz kellene jönni, mert nagy csomagjaim vannak. Azt mondta nem probléma. Indulás előtti este egyeztettem már egy sofőrrel mindent, majd kora délután hívtak, a reggeli 7 órási indulás időpontját véglegesíteni. 22:30-kor hívtak telefonon, de nem értek el, majd kaptam egy üzenetet, hogy a reggeli fuvar sajnos nem fog összejönni, mert egy autójukat visszafordították a határon. A vírus okozta körülmények miatt folyamatosan figyeltem a fórumokat, a határzárak miatt, többen jelezték, hogy semmilyen ellenőrzés incs egyik határátkelő helyen sem. Így sajnos nem tudok másra gondolni, csak hogy kényelmetlen lettem volna a fuvarosnak. Vírus ide, vagy vírus oda, maximálkisan képben vagyok, hogy a konkurens fuvarosok alkalom adtán azért kisegítik egymást. Úgy gondolom semmiből nem tartott volna még a körülményeket figyelembe véve is találni egy másik autót, és engem úgy értesíteni utolsó pillanatban, hogy elmarad a fuvar, de xy jön értem z órakor, vagy közölni, hogy szerettek volna más autót találni, de nem ment. De lehet én lihegem túl. Közösségi portálon találtam privát fuvart, így nem kellett a hétfői határzár miatt agyvérzést kapnom.
Csodálkozva nézem a 4,8 pontos értékelést, nagyon remélem, hogy csak én voltam az Úriemberrel két alkalommal is ilyen szerencsétlen, de ez az utolsó húzás kimerítette a szivatás fogalmát. "
2020. márc. 17.
Válasz az értékelésre: "Próbáltam elérni miután megtörtént az, amit nem fórumokon olvastam, hanem átéltem de érthető, hogy sajnos nem értem el már este telefonon. Emiatt próbáltam sms-ben közölni a történteket, ahogy említette is. Szó sincs arról, hogy nem szerettem volna elvinni bárhova bármikor.
Szeretnék elnézést kérni a kialakult helyzet miatt, ami mindkettőnknek kellemetlen és remélem ha a járvány után ujra indulni tudok kompenzálni tudom ezt az esetet."
ty.brigi felhasználó ty.brigi értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Örültem volna, ha nem nekem kell telefonálnom, hogy létrejön-e az utazás, hanem a szolgáltató hív fel, hogy sajnos nem tudja vállalni az utat. "
2020. márc. 17.
Válasz az értékelésre: "Elnézést kérek a koronavírus miatt kialakult kellemetlen helyzetért, remélem sikerült időben autóst találni."
Huina felhasználó Huina értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Sajnálom hogy minden járatot törölték, de egyértelmű a vírus miatt érthető. "
2020. márc. 16.
Lilla05 felhasználó Lilla05 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Miután 2x hívtam visszahívott hogy sajnos mégsem indul. Remélem a többieknek korábban szólt mert ez 30 perccel az első város előtt volt."
2020. márc. 16.
Válasz az értékelésre: "Elnézést kérek a koronavírus miatt meghiúsult utazásról sajnos valóban nem tudtam időben szólni."
technobia95 felhasználó technobia95 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Nem hivott, nem jelzett, 6:50 kor indultunk volna kb 10kor ertem el akkor jelezte hogy nem indult...felhaborito"
2020. márc. 15.
Válasz az értékelésre: "Nem hivtál és nem jeleztél, hogy utaznál. A virus miatt elmaradt útról mindenkinek szóltam, aki jelezte felém utazási szándékát. Sajnálom, hogy nem sikerült időben beszélnünk és ilyen helyzet alakult ki."
lengyelnegera felhasználó lengyelnegera értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Rendben volt minden"
2020. márc. 13.
verprofy felhasználó verprofy értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Megegyeztünk,kértem hogy mondja meg az árat, húzta halasztotta,majd miután írtam neki hogy a lányom szülinapjára haza szeretnék mindenképpen érni,és nem mindegy az ár,Elküldte tegnap délben hogy mennyit kér.Ma este 19:30 kor a vírusra hivatkozva lemondta az utat."
2020. márc. 11.
Válasz az értékelésre: "Nem húztam halasztottam, hanem vezettem...
A vírusról és az emiatt kialakult helyzetekről úgy gondolom nem tehetek egyáltalán. Sajnálom."


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.7)
Pontosság:
Szuper (4.7)
Jó modor:
Szuper (4.8)
Biztonság:
Szuper (4.8)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.8)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása