SzMiki adatlapja

Név:
Miklós
Regisztráció:
2014. febr. 09.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English   Français
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Akkor hirdetek meg utat, ha biztosan indulok. Idáig nem fordult elő aktív foglalás mellett, de ha mégis le kell mondanom az utat azt legalább két nappal az indulás előtt megteszem, hogy az utasok tudjanak alternatívát találni.

Max. három útitársat viszek. Csomagok szempontjából a nagyobb kézipoggyász méretű táskákkal birkózunk meg kényelmesen (+ egy-két táska / szatyor / motyó) de eddig még semmit nem kellett a tetőre gurtnizni. Ha nagyobb bőrönddel jelentkezel, akkor egyeztetek a már meglévő utasokkal vagy módosítom a foglalás szövegét. A lényeg, hogy megoldjuk.


Egészség: Csak akkor indulok, ha egészségesnek érzem magam, és úgy ítélem meg, hogy senki nem köpködött le bacival / virnyákkal az elmúlt napokban - nem szeretném senkire átragasztani. Cserébe kérésem, hogy ha nem vagy egészséges (légúti nyavalya, cifrafosás, stb) , akkor jelez időben és kélek mondd le az utat utastársaid érdekében.Foglalás:
Megköszönöm, ha telefonon, e-mailben vagy az oldal üzenő rendszerén keresztül a foglalás után kapcsolatban lépünk a találkozási hely és időpont rögzítése végett. Amikor megtelt az autó, olyankor meg szoktam keresni az útitársakat megerősítés végett. (Ha valakit többszöri próbálkozás - üzenet, sms, telefon - sem érek el, akkor nem szívesen, de kénytelen vagyok felszabadítani a helyet).Az út lemondásról:
Az utazást megelőző nap délutánig a lemondás OK, utána (ha minden hely elkelt) nem OK és ennek szeretném leírni az okát, hogy érthető legyen:

Tapasztalatom szerint a foglalások 95-98 %-a lezárul az utazást megelőző napig. Az utazás napján már ritka, hogy valaki jelentkezik.

Ez annyit jelent, hogy ha foglaltál egy (vagy főleg ha több) helyet és betelt az autó valamint az utazást megelőző délutánt követően mondod le, akkor már nem valószínű, hogy ha egyébként lett volna más jelentkező, az még megtalálja az utat (mert addigra pl. már megvette a jegyet tömegközlekedési eszközre). Tehát ebben az esetben nem csak az autós veszíti el jó eséllyel a költség hozzájárulást, hanem az esetlegesen érdeklődő másik útitárs is potenciálisan többet fizet ki útiköltségként.Ezért a tízteletteljes kérés, hogy akkor foglalj (pláne több helyet) ha relatíve biztos vagy az utazásban és akkor sem akarod feltétlenül megváltoztatni már az utazás előtti nap délutánja után, ha valaki akkor tesz fel egy másik utat, ami valamiért vonzóbb számodra. Illetve ha mégis lemondod, akkor időben tedd meg, lehetőleg lekésőbb az utazást megelőző nap közben, hogy legyen másnak esélye foglalni.Vis major persze előfordul (leesett 10 deka hó a városban és megbénult a közlekedés) ilyenkor érthető a lemondás az utas részéről.Jó utat, függetlenül attól, hogy végül együtt utazunk-e vagy sem!

492 értékelés

Mesta felhasználó Mesta értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Csak ajánlani tudom"
2020. márc. 02.
davidszandi94 felhasználó davidszandi94 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon kedves és rugalmas sofőr! Egy élmény volt. :)
"
2020. febr. 27.
mariann68 felhasználó mariann68 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. febr. 26.
NGF577 felhasználó NGF577 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon kedves, pontos, megbízható sofőr. Ajánlani tudom csak!"
2020. febr. 20.
shayo.barbi felhasználó shayo.barbi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Szuper megbizhato sofor. Biztos fogunk meg egyutt utazni!"
2020. febr. 20.
Eva13 felhasználó Eva13 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. febr. 18.
melcsioszkar felhasználó melcsioszkar értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nincs két egyforma út, de mindegyik valahogy ugyanolyan jó. Nem tudok már lassan mit írni...nagyszerű!"
2020. febr. 18.
pelsinayana felhasználó pelsinayana értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt, köszönöm a rugalmasságot. "
2020. febr. 18.
veresguszti felhasználó veresguszti értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden szuper volt, mint mindig."
2020. febr. 16.
santanaomi19 felhasználó santanaomi19 értékelése megvalósult Utazás alapján:
" Minden a legnagyobb rendben volt Nagyon kedves figyelmes segítőkész Mindenkinek csak ajánlani tudom! "
2020. febr. 11.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása