easy-travel adatlapja

Név:
Gergő
Foglalkozás:
Logisztika
Regisztráció:
2016. márc. 14.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English   Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Kedves meglévő és leendő utasaim! Belföldi fuvart se Magyarországon, se Külföldön nem vállalok, ezért megértésetek köszönöm! A lehető leggyorsabb kapcsolatfelvétel miatt szükséges az azonnali helyfoglalás és telefonon történő egyeztetés, mivel nem minden percben tudok az oszkáron online lenni. Kisebb kitérő lehetséges. A telekocsizás fogalmával tisztába kell lenni. A megadott indulási idők és árak információ ként vannak jelen. Ezek változását fenn tartom, mindent az utasok javára formálva! Kellemes utazást kívánok! Üdvözlettel: Kaszás Gergő

433 értékelés

hakatica felhasználó hakatica értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"A hirdető eltűnt a rendszerből, de a végén nem utaztam el."
2019. ápr. 30.
Hermann1972 felhasználó Hermann1972 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utazás előtti napon nem lehetett elérni telefonon, így meghiusult az utazás. Semmilyen jelzést nem kaptam arról hogy nem indul autó, és ez eléggé megbízhatatlan. "
2019. ápr. 23.
KPS-Trans felhasználó KPS-TransHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. ápr. 05.
Joci279 felhasználó Joci279 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Nem jelent meg! Telefonjàt kikapcsolta! Intelligens megoldàs! Ha szòlt volna mèg esetleg lett volna esèlyem màs megoldàst talàlni!!! 40 perc vàrakozàs utàn feladtam. Csak gratulàlni tudok az ilyen emberi hozzààllàshoz. Senkinek nem ajànlom."
2019. ápr. 05.
Panda681208 felhasználó Panda681208 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!!!!! Utazás előtt egy hèttel foglaltam nála. Minden adatot, be ès kiszállás helyèt egyeztettūnk telefonon. Az utazás előtti napon hivtam. Nem èrtem el, nem hìvott vissza. Ūzenetet is klūldtem, de semmi.Az utazás reggelèn ujra pròbálkoztam . Megint semmi. Közben foglaltam egy másik cègnèl. Jòl is tettem, mert 1 òrát vártam rá a Nyugatiban Budapesten, de nem jött. Szòval ha cèlba is akarsz èrni, NE ŐT VÁLASZD, mert megbìzhatatlan!!!! Ès arròl sem èrtesìt hogy mègsem tud elvinni. "
2019. ápr. 04.
Barthelmejanosn felhasználó Barthelmejanosn értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sajnálatos,de az utazásig már nem jutottunk el mivel nem jöttek értem a megbeszélt időte,helyszínre és még a telefon hívásaimra se reagáltak.Így költségembe került a szállaás még egy éjszakára."
2019. ápr. 03.
timea.nagy felhasználó timea.nagy értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Fel vagyok háborodva ugyanis a sofőr nem jött értem a megbeszélt időben és helyre sőt nem is szólt és nem vette fel a telefont amikor kerestem! Kérem megrovását!"
2019. ápr. 03.
Kovacsarmin felhasználó Kovacsarmin értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. ápr. 02.
markos01 felhasználó markos01 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Sajnos a foglalàs ellenére, az utazás nem jött létre. A sofőrnek az itt megadott telefonszàmja ki volt kapcsolva, koràbban visszahívott egy màsik szàmról, ezen keresztül többször hívtam, ki csörgött, nem vette fel. SMS-re, hangüzenettel nem reagált, az utat nem mondta le, se szóban sem íràsban, sőt az utazàs előtti este, fél hívott, hogy biztos e a foglalàsok, és majd hívni fog a konkrét időpontot illetőleg. Hajnalig vàrtam a hívàs, majd 3 óra alvás után vonatozom. Reggel 9 helyet este 21 órakor fogok haza érni csalàdom hoz, skijet december óta nem làttam és 10 napom lesz otthon. Novemberig megint dolgozom. Mivel ma tudtam vonatjegyet venni, így azt dupla àron sikerült csak. Véleményem szerint a sofőr megbízhatatlan, inkorrekt. Azzal, hogy nem mondta le az utat, (a rendszerben jelenleg is úgy tűnik, hogy az utazás lezajlott 3 fővel), elvették az esélyt hogy màs módon hazajussak. Ha tudom, hogy nem szàmíthatok rá, akkor esélyem lett volna, màsik sofőrt keresni. Egyéb jelzőkkel is szeretném illetni, de intelligensebb vagyok annàl, hogy nyilvànyosan ócsàroljak valakit. Zàrszóként csak annyit, egy àtsírt éjszaka után, hogy ha tehetitek ezzel a sofőrrel ne utazatok. Tapasztalatom megosztottam az Oszkárral is, ki fogjàk vizsgálni az esetet. "
2019. ápr. 01.
hguba89 felhasználó hguba89 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Schwabach-Szeged útvonalon foglaltam nála helyet 14órás indulással. Mikor felhívtam minden rendben volt az mondta inkább értem jön címre. Az út napján mikor felhívtam hogy elindult-e közölte, hogy hollandiából indul délben, majd estére odaér. Utána már nem volt telefonon elérhető. Másnak reggelig vártam, hogy jön-e. Emiatt nem értem haza az egyetemi óráimra.
Senkinek nem ajánlom az ilyen és ehhez hasonló hazug kókler szemétládákat azóta sem írt vissza semmit. Az Oszkár hírét teszik tönkre az ilyen mocskok. Remélem törlik a felhasználódat, rajtam nem fog múlni."
2019. ápr. 01.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Rendben van (4.2)
Pontosság:
Rendben van (4.3)
Jó modor:
Rendben van (4.5)
Biztonság:
Rendben van (4.5)
Kommunikáció:
Rendben van (4.4)
Rugalmasság:
Rendben van (4.5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása