in_Time adatlapja

Név:
/Hornyák Zoltán /
Foglalkozás:
Logisztikus, mérnök, buszos vállalkozó
Regisztráció:
2014. dec. 04.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Időben, biztonságosan, és korrekt áron érheti el az úticélját, egy kifejezetten kényelmes kocsival, amiben biztosan elfér a csomagjával együtt is! Hivatalos szerződéses és különjárati buszos személyszállítói, és áruszállítói engedélyel rendelkezünk, így számlaképesek vagyunk! Belföldi és nemzetközi B+C+D+E kategóriás jogosítványal, és belföldi, nemzetközi személyszállítói, és áruszállítói vizsgával rendelkezünk, mint minden hivatásos sofőrünk! Kötelező utas, fedezet biztosítással rendelkezünk! Számlaigényét kérem beszállásnál jelezni! Bankkártyával is fizethetsz mobil terminálunkon keresztül (kivéve Visacard)-a fizetési szándékot kérem előre jelezd! Mivel busszal, vagy kisbusszal utazik majd, ezért utasonként maximum egy kézipoggyász, és egy normális méretű (65x45x35!!!) börönd fér el biztosan! Aki ennél többet hoz, annak nem tudom garantálni, hogy ezen felüli csomagja is befér! Buszos/kisbuszos utazásra jellemző, hogy több emberrel utazik egyszerre, igy nem tudom mindenkinek a különálló igényét kielégíteni! Csak ölben elférő állatokat tudok szállitani +1000Ft.! Vezetési stílusunk a nyugodt biztonságosságot, ötvözi a dinamikus előre haladással! Csak az foglaljon és utazzon velünk aki ezt birja, és elviseli azt, hogy nem fogunk beállni a sor végére, hanem igenis haladni fogunk előre, azért hogy lehetőség szerint időben érjünk be! A kötelező uniósi vezetési és pihenő időket be kell tudnunk tartani a tachográf miatt (AETR 561),ezért minimális kitérőket se tudunk tenni, viszont igy mindenben megfelelünk az uniós buszos személyszállítói rendeleteknek! Tachográf szigorú szabályai miatt pár perces indulási módosulások lehetségesek!!!!!!!! A menetidők az út, látási, és forgalmi viszonyok szerint változhatnak!!! Tehát mindenkit kérek, hogy ne számolja ki percre pontosan az érkezési időt, mert az utunk során rengeteg dugóval, balesettel, forgalmi akadályal találkozhatunk, amit nagy valószínűséggel nem fogok tudni kikerülni, se átrepülni, se előre megjósolni! Az gépjárművek nem dohányzóak! Tehát senkinek nem fogunk megállni dohányzás miatt, aki nem bír ki 2.5 órát cigaretta nélkül azt kérem ne velem utazzon! Drogos, alkoholos állapotban lévő utasoktól megtagadjuk az utazási lehetőséget! Maximum 2perc gyors egészségügyi megállásra van lehetőségünk (természetesen vannak kivételek.... ), viszont aki fél óránként akar wc-re menni, közben egy kávét meginni az ne minket vállaszon, mert ez nem korrekt a többi utassal szemben! Külön be illetve kiszállási kérést indulás előtt, és menetközben is ismertesse a sofőrrel, a kellemetlenségek elkerülése miatt! Autó és ár, szükség szerint menet és indulási időknek a változtatási, illetve út lezárások esetén útvonal változtatási jogomat fenntartom! Ha a változás nem megfelelő az utasnak, akkor kérem időben törölje a helyfoglalást! Csak a fentieket elolvasva, megértve, és elfogadva foglalj hozzám!

15902 értékelés

anikokallai felhasználó anikokallai értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Nem szeretek véleményt alkotni senkiről személyes kontakt nélkūl !
Az üzenet våltåsok utån kissé nyersnek véltem a sofőrt amivel igazån nem foglalkoztam gondolvån sok emberrel kell komunikålnia.
Nem az első utam és nem az első sofőr.
Az utat én mondtam le de nem az utolso pillanatban hanem két héttel előtte mivel talåltam egy szåmomra megfelelőbb megoldast de előtte megkerdeztem mennyiert venne fel a reptéren ami a megadott eredeti indulåsi hely 16 szoros åråt adta meg megdöbbentett !Nem måsik oszkåros sofőrrel utazok teljesen független! "
2019. dec. 12.
Válasz az értékelésre: "Üdvözlet!

Ha nem tetszett az ár, akkor mással kell utazni! Mint ahogy tette is!

Kellemesen utazást kívánok!

Üdvözlettel :Zoli ' "
atis0111 felhasználó atis0111 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2019. dec. 12.
K.Agnes93 felhasználó K.Agnes93 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt ,ajánlom."
2019. dec. 12.
Uchechi felhasználó Uchechi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Everything was all right"
2019. dec. 12.
sandor0724 felhasználó sandor0724 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. dec. 12.
Horzsolti felhasználó Horzsolti értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden ok."
2019. dec. 12.
Itil felhasználó Itil értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. dec. 12.
Marika42 felhasználó Marika42 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nem volt semmi gond. "
2019. dec. 11.
Katafa felhasználó Katafa értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden ok, már nem először és nem utoljára!"
2019. dec. 11.
Katafa felhasználó Katafa értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden ok, már nem először és nem utoljára!"
2019. dec. 11.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.7)
Pontosság:
Szuper (4.8)
Jó modor:
Szuper (4.8)
Biztonság:
Szuper (4.8)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.8)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása