kamelon adatlapja

Név:
Leonard
Foglalkozás:
mernök
Regisztráció:
2016. nov. 25.
Besorolás:
Haladó
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

. Eddig közel 20 év balesetmentes vezetés áll mögöttem. Az idö penz, ezert nem vallalok 10 percnel nagyobb kiterőt. A Passau-Frankfurt A3 as autopalyan halado.
Nem dohányzok és nagyon rövid, 6-8 percre állok meg 3x-szor az út folyamán.Mindig hivjatok fel (este 9-ig) vagy sms, nem vagyok intereneten egesz nap!

49 értékelés

szjazmin1 felhasználó szjazmin1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2021. okt. 13.
Timi345 felhasználó Timi345 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. aug. 28.
borosenci felhasználó borosenci értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. aug. 09.
Juszt felhasználó Juszt értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. aug. 01.
amin_asghary felhasználó amin_asghary értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Jó volt. "
2021. júl. 31.
kaszasmarta felhasználó kaszasmarta értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Otthon felejtettem a határátlépéshez szükséges munkaszerződést a másik táskában, így már nem értem volna oda sajnos. "
2020. okt. 21.
Talilaci felhasználó Talilaci értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Jo volt az ut minden rendben volt."
2020. okt. 14.
vsndor felhasználó vsndor értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment. Pontos gyors. Köszönöm az utat."
2020. okt. 12.
Mina.zkrva felhasználó Mina.zkrva értékelése megvalósult Utazás alapján:
"The ride almost failed because I apparently didn't answer the driver's phone call immediately and he scared me that he left without me with a prior deletion of me from the passengers' list. I don't know if it was the cultural or language barrier but the driver seemed very unprofessional to me. I replied in 10-15 minutes after the missed call and it this event caused me a handful of stress, however, he was pretty rude when answering my calls and talking to me during the ride. The only thing that made this ride pleasant was a talk with his wife and fellow riders.

A menet szinte kudarcot vallott, mert nyilvánvalóan nem azonnal válaszoltam a sofőr telefonhívására, és megijesztett, hogy nélkülem távozott, előzetes törléssel az utasok listájáról. Nem tudom, hogy ez kulturális vagy nyelvi akadály volt-e, de a sofőr nagyon szakszerűtlennek tűnt számomra. A nem fogadott hívás után 10-15 perc múlva válaszoltam, és ez az esemény maroknyi stresszt okozott nekem, azonban elég durva volt, amikor válaszolt a hívásaimra és beszélgetett velem az út során. Az egyetlen dolog, ami kellemesgé tette ezt az utat, egy beszélgetés volt a feleségével és a lovastársaival. "
2020. okt. 04.
Válasz az értékelésre: "Egész reggel nem reagált. Ezért a ' megüresedett ' helyre feleségem, szomszedom és teherautónyi cucca beszállt. A kirgisztani menekültet sok balhézás ellenére, hogy ne okozzon kárt a kocsiban és ne kelljen sokat a rendőre várni, inkább elvittük Bécsbe, ezért sajnos a Kinga utasunkat le kellet mondani. Rendkívül kellemetlen és ezeknek a külföldieknek semm sem szent. Olvassátok el a pozitív értékeléseket is, mielőtt ebből az egyszeri esetről ( 2 értékelésből ) vonnátok következtetéseket. "
vmariakinga felhasználó vmariakinga értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"A mai napon Kamel Leonard Oszkáros Sofőrrel utaztam volna Bécsbe. Az út 9:50 - re volt meghirdetve, előző este kaptam az SMS-t, hogy 10:30 - kor indulunk. Ezt elfogadtam. 10:36 - kor telefonáltam, ekkor felvette a telefont és jelezte, hogy egy utasra várnak még, nem sokára indul. 10:55 - kor a sofőr már nem vette fel a telefont, pár perccel később pedig a következő üzeneteket kaptam:
 
1. Ne várj
2. Sajnálom, balhés utasunk van, várunk rendőrre.
3. Ma nem utazunk.
4. Leo elfoglalt, nem tud beszélni.

Én ezt nem nevezem "egyeztetésnek", ahogyan a sofőr fogalmazott. 
Az utazás így kizárólag az ő hibájából, egyeztetés nélkül meghiúsult.

Nagyon nagy kárt okozott ezzel nekem, és nagyon nagy hibát követett el, hogy nem lehetett vele beszélni, nem vette fel a telefonját, illetve kinyomott. Ezen kívül az egész családomnak felborította a vasárnapi rendjét. Sok mindent meg lehet érteni, de azt, hogy semmiféle kommunikáció ne legyen, az semmilyen módon nem elfogadható. Ezen megbízhatatlan eset alapján nem ajánlom, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe.
Varga Mária Kinga"
2020. okt. 04.
Válasz az értékelésre: "Sajnos valóban rendkívül kellemetlen. Egy utas egész reggel nem reagált a hivasaimra, ezért a 2 szabad helyem volt, így az utazásra féleségem és a szomszédom elkísért, rengeteg cuccal. Az utas , kirgisztani Mina, megjelent és a sok balhézása után sem volt a kocsiból hajlandó kiszálni. Kb. 1 órával később indultunk el, s nem tudtuk Kingát felvenni."


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.7)
Pontosság:
Szuper (4.8)
Jó modor:
Szuper (4.7)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (4.7)
Rugalmasság:
Szuper (4.7)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása