ratro adatlapja

Név:
Róbert
Foglalkozás:
Értékesítő
Regisztráció:
2012. jún. 07.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Pontosan szeretek indulni, autópályán 130 körül tempomattal utazok, zenét hallgatok vagy beszélgetek (na jó, néha nem). Általában farmert és inget viselek, de ezerből egyszer melegítő is lehet rajtam, előre elnézést érte!

1550 értékelés

KZSR felhasználó KZSR értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. okt. 11.
Twinstar felhasználó Twinstar értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Ennyire rugalmatlan sofőrrel még sosem utaztam ,fél ötre volt megbeszélve az indulás ,de 16:14-kor már hívott,hogy hol vagyok (akkor hirdessen negyedre)16:20-ra odaértem alig szálltam be vizes esernyővel már indult is azt sem várta meg hogy bekössem magam,bunkó tegezős stílusban beszélt velem és annyit kértem kiszállásnál,hogy álljunk be a Tesco parkolójába. Nem azt kértem,hogy vigyen házig,hanem,hogy álljon be a parkolóba, ennyit nem lehetett kérni,mert mint mondta az három perccel tovább tartott volna...
Az ilyet én kitiltanám. Soha viszont nem látásra. "
2019. okt. 02.
Válasz az értékelésre: "Furcsa kettősség van bennem az értékelés miatt...Egyrészt pozitív, mert a nagy szamok törvénye alapján ennek  a negatív értékelésnek be kellett következnie. Most jött el az ideje, közel 2000 utazás és több mint 1500 pozitív értékelés után. Már várható volt. Másrészt negatív, mert nem igazán érzem jogosnak, az alábbiak miatt sem:- Tegezős, bunkó stílus. Lehet így is értékelni, ez ilyen, eddig is ilyen volt, nem hiszem, hogy sokat fog változni. Bunkónak nem ítélném, más mint mások, eddig nem volt gond, sőt, volt, hogy bejött. Alapvetően mindenkivel próbálok tegeződni, főleg ha egy tőlem közel 20 évvel fiatalabb a partner, ráadásul úgy, hogy mindössze az utazásunk utolsó 5 percében beszélgettünk, leginkább el egymás mellett mindössze közel 3 percig. Mindezt magázódva. :) Szájkaratézhattunk volna tovább, de nem, ezért reagálok írásban. - Tesco parkoló. Az Oszkár nem taxi, nem is azon az útvonalon jöttem volna be, ráadásul a két korábban érkező utassal korábban egyeztettem, hogy ők hol szeretnének kiszállni ezért ez az opció adott volt. A hírdetésben szerepel a Tesco, de ettől konkrétabban nem. Mivel nem kedvelem este a debreceni bevásárolóközpont parkolóját, oda való be és kijutást, ezért én nem szoktam oda beállni, hanem a szemben található buszmegálló, parkolóban szoktam kitenni az utasokat, aki ezt kéri. Ez nem volt megfelelő mivel az érkező szállító nem tudta milyen helyről beszélünk és nem volt hajlandó meghallgatni az instrukciókat ezért inkább hisztizve az eredeti végállomás, a Malompark maradt. Közben a másik két utas kiszállt, majd a megadott időkereten belül a Malompark parkolójában, elváltunk egymástól. Valóban nem állok be 3 perc miatt, de ez az én döntésem, utazásom, autóm, szabályaim. Gyakorlatilag a Tesco parkoló egy zebrányi távolságra volt...-Rugalmasság. Mindig azt szoktam mondani, hogy rugalmas vagyok mint egy páncélszekrény. Ezt itt nem tudtam elsütni, pedig általában bejön a poén. A kettősség itt is visszaköszön. Néha Jay vagyok, néha én vagyok Néma Bob. Itt az utóbbi jött be, 130 utazó, zene. Mivel hátul aludtak, elől tanulás folyt, ezért esély sem volt a kommunikációra. Ennek keretein belül talán lett volna lehetőség a kiszállás pontos helyét megbeszélni. Mit is írhatnék még?Esetleg nappal megmutatni a helyet ahol felajánlottam a kiszállást, és talán leesik, hogy az is kiváló helyszín. Remélem sikerül a továbbiakban kalapos úriemberek társaságában adott címek között gyorsan, pontosan utazni és az általalam okozott kellemetlen szájíz elmúlik. Majd leírom magázva is, hogy értse."
posta.zsofi felhasználó posta.zsofi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt, köszi az utat!"
2019. okt. 02.
Rita1980 felhasználó Rita1980 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. okt. 02.
96Istvan felhasználó 96Istvan értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment! Pontos volt. Kellemes útitárs."
2019. szept. 20.
NagyKira11 felhasználó NagyKira11 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. szept. 19.
Macs1337 felhasználó Macs1337 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Kellemes volt az út, pontos és jó sofőr!"
2019. szept. 07.
kargyuri felhasználó kargyuri értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. szept. 04.
Qjklmnp felhasználó Qjklmnp értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon jó fej, kedves, rugalmas sofőr. Jól szórakoztunk utazás közben. Aki teheti őt válassza."
2019. szept. 04.
szicsbovsose felhasználó szicsbovsose értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Korrekt. Pontos! "
2019. szept. 04.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (5)
Pontosság:
Szuper (5)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (4.9)
Rugalmasság:
Szuper (5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása