revy adatlapja

Név:
Gyula
Foglalkozás:
Szakmai Irányító/Revy-Trans
Regisztráció:
2014. ápr. 26.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Tisztelt Utasaink!
Kérjük, az alábbi szöveget figyelmesen olvassák el mert sok információt tartalmaz.
Főbb jellemzőink:
- Buszaink Németországból indulnak, tehát sofőrjeink pihenten fordulnak vissza és vezetik le a távot. Indulásaink függetlenek a létszámtól. Egy fővel épp úgy elindulunk, ahogy tele busz esetén.
- Járműflottánk új, kényelmes, üzembiztos buszokból tevődik össze, hogy senkit se érjen meglepetés az út során.
- A fűtés illetve klíma az utastérben külön vezérelhető.
- A megállópontok tájékoztató jellegűek, tehát nem állunk meg minden feltüntetett helyen, az útvonal a meghirdetettől eltérhet.
- Az indulási idők kalkulált idők, pontos időpontokat mindig az indulás előtti napon, vagy esti indulás esetében aznap áll módunkban közölni. Ennek oka sok esetben a forgalom, vagy az indulás előtti lemondások, utas-késések stb.
- Az Önök kényelme érdekében gyors haladás jellemez minket, ezért fix megállópontjaink vannak(kb.300 km-enként). Ennek tekintetében a sofőr nem áll meg minden 100 km megtétele után cigarettaszünetre! Megállóink igényesen felszerelt helyek, korrekt toalettel illetve étkezési lehetőséggel!
Az utazással kapcsolatos tudnivalók:
- Az Oszkár rendszeren történt foglalást telefonon mindig meg kell erősíteni. E nélkül a foglalás nem kerül nyugtázott fázisba, tehát nem aktív!
- A viteldíjat a buszba történő beszállásnál kell megtéríteni, € (EURO) pénznemben. Ettől eltérően forintban is rendezhető, amennyiben ez előre egyeztetésre került. Kevert pénznemben(€+Ft) a viteldíj nem egyenlíthető ki! A viteldíj minden esetben megegyezik a rendszeren feltüntetett összeggel, amennyiben a be- és a kiszálló pont nem tér el a foglalástól. Kitérő, illetve Háztól-házig szolgáltatás esetén az összeg változhat.
- Kisállat szállítását vállaljuk(10kg-ig). A szállítás történhet boxban, vagy szabadon. Az állatnak rendelkeznie kell egy EU-s útlevéllel, Chip-el, illetve minden kötelező védőoltással. Az állatnak a határátlépéshez el kell múlnia 12 hetesnek. Állatot csak kísérő jelenlétében szállítunk.(csomagtérben állatot nem szállítunk, még boxban sem!) Ölben történő szállítás esetében a kísérőnek gondoskodnia kell egy plédről, illetve nedves törlőről, amivel séták után a tappancsait megtisztítja! Boxban külön ülésen 2 hely foglalása esetén utazhat állat. Ölben történő szállításra külön díjat nem számolunk fel, azonban szükség van egy helyjegy megváltására, hogy fixen tágasabb helyen üljenek, pl tolóajtó mellett, ablak mellett stb.
- Módjukban áll helyjegyet váltani(állattal történő utazás esetén kötelező), melynek díja 5€, így telefonos egyeztetést követően kiválaszthatja a megfelelő ülőhelyet, amit foglalunk Önnek. Így elkerülhető, hogy az első középső ülésen történjen az utazás.
- Lehetőségük van csomag-küldésre, ennek feltételei: Csomagküldést csak abban az esetben vállalunk, ha az útvonalunktól nem jelent nagy kitérőt(a meghirdetett útvonal a valóstól eltérhet, így erről mindig érdeklődjön üzenetben vagy telefonon).Az árak több kategóriában kerülnek meghatározásra. Fix beszállópontnál, illetve útvonal menti átadásnál, 30x30x30cm-ig, 5kg határig 25€(kb egy cipősdoboz). 40x50x70cm-ig, 10kg határig 40€(kb egy kisebb bőrönd). 50x60x80cm-ig, 20kg határig 60€. Útvonaltól történő eltérés esetén, végpontonként +10€.
- Poggyász: A hozható poggyász mennyisége egy közepes bőrönd plusz egy kézipoggyász(pl hátizsák). Összesen max 25kg/fő!!! Ettől eltérni előre egyeztetve, kapacitástól, aktuális létszámtól függően lehetséges. Csomagtér-kapacitás, illetve menetbiztonsági szempontok miatt(autó terhelhetősége, intenzív fékeztésnél megnövekedett féktáv stb.) ettől, az utazás pillanatában jelezve már nem áll módunkban eltérni!
- 3 vagy több fő foglalásánál az előre utalást szoktuk javasolni, ugyanis ilyen létszám felett már túl nagy a rizikó csupán szóbeli megállapodás megkötéséhez. Ilyen esetekben figyelembe vesszük a foglaló statisztikáját és egyeztetünk más partnercégekkel is. Kérem, hogy ha az Ön profiljával foglal, legyen tisztában azzal, hogy Ön tartozik felelősséggel minden lefoglalt hely után. Utaláshoz minimum a viteldíj 50%-át kérjük. Ebben az esetben kedvezményt is biztosítunk.
- Amennyiben hozzánk foglal, kérem bizonyosodjon meg róla, hogy ugyanerre a viszonylatra ne legyen más céghez is foglalása. Ha ez mégis kiderül, töröljük a foglalását és nem vállaljuk az utaztatását!
Az utazás lemondása:
- Az utazást a rendszeren törölni kell, majd ahogy foglalásnál, úgy törlésnél is meg kell erősíteni telefonon!
- Ahogy Önök Ránk, úgy Mi is számítunk Önökre. Ebből kifolyólag a le nem mondott(vagy túl későn, utazás előtti órákban lemondott) utazások esetében a teljes viteldíj megfizetésére köteles! Ha ennek nem tesz eleget, és/vagy a megbeszélt helyen és időben nem jelenik meg, jelentjük a profilját, majd az adatait címekkel és telefonszámokkal közzétesszük partnercégeink részére(belső tiltó listára kerül), így legközelebbi utazásai problémássá válhatnak, csak előre utalást követően utazhat!
Az utazáshoz szükséges feltételek:
- Határ átlépéséhez szükséges érvényes dokumentumok.
- Tiszta, ápolt megjelenés. (Alkoholos illetve egyéb bódítószerek befolyása alatt nem áll módunkban elvállalni az utaztatását!)
- Kultúrált viselkedés. (A buszban, utastársai vagy a sofőr inzultálása esetén az utazása megszakításra kerül!)
- Az autóban illetve annak közvetlen közelében TILOS a dohányzás illetve mindennemű alkoholos ital, valamint kábítószer fogyasztása!
- Az autóban az Önt követő utasok komfort-érzetének érdekében TILOS szemetet hagyni! Még rövid időre, következő megállóig is!
- A berendezésekben(pl.:üléshuzat, kárpit, tároló rekeszek) okozott károkért az okozót terheli a felelősség!(jellemzően: kifolyt energiaitalok a tároló rekeszben, csoki foltok az ülésen stb.)
Útvonalaink nagy pontossággal, a beszállók illetve az aktuális forgalom tekintetében vannak meghatározva illetve frissítve. Az Online forgalom-figyelés miatt előfordulhat, hogy az autópályát elhagyva gyorsforgalmi, vagy alárendelt úton történik a haladás. Ha a sofőr nem is mondja, ez az Önök érdekében időhatékonyságból adódóan van így. Valószínűleg épp dugót, balesetet kerül!
Utazásuk végeztével sofőrünk átad egy névjegykártyát, amelyen minden elérhetőség szerepel. Örömmel vesszük a visszajelzéseket, amit megtehetnek a kártyán feltüntetett elérhetőségek egyikén(e-mail, Viber, WhatsApp, sms, tel.) Ezekből tanulva, minden utunk után igyekszünk megfelelni az Önök igényeinek, hogy utazások a következő alkalommal még komfortosabb legyen!

Köszönjük, ha minket választanak.
Kellemes Utazást Kívánunk!
Revy-Trans

844 értékelés

bmarton13.mrb felhasználó bmarton13.mrb értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. jan. 21.
Fazekas19760810 felhasználó Fazekas19760810 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. jan. 21.
Attila921130 felhasználó Attila921130 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. jan. 19.
EVI.TRAVEL felhasználó EVI.TRAVELHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Tökéletesen, a tőle megszokott precizitással zajlott az utazás mint mindig!
Köszönjük, hogy minket választott!

Üdvözlettel: EVI-TRAVEL"
2022. jan. 16.
baracskaiibo felhasználó baracskaiibo értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. jan. 11.
Cser-Web-Trans felhasználó Cser-Web-TransHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment.Köszönjük,hogy velünk utaztál legközelebb is szívesen látunk az utasaink között."
2022. jan. 10.
Kacskaz felhasználó Kacskaz értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2022. jan. 10.
bence.bialics felhasználó bence.bialics értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt! "
2022. jan. 02.
Haaaaaaa felhasználó Haaaaaaa értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben.
Sikeres utazás. "
2022. jan. 02.
szekelyro felhasználó szekelyro értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. dec. 11.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.6)
Pontosság:
Szuper (4.7)
Jó modor:
Szuper (4.8)
Biztonság:
Szuper (4.8)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.7)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása