tucsok.iroda adatlapja

Név:
Csaba
Foglalkozás:
hívatásos gépkocsivezető
Regisztráció:
2019. jan. 06.
Besorolás:
Gyakorló
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Munkanapokon a munkámból kifolyólag rendszeresen járok München - Nürnberg - Würzburg - Hammelburg - Augsburg - München vonalon. Hétvégente ha nem ünnep a csütörtöki vagy a pénteki nap, rendszeresen járok szombati indulással Münchenből Debrecenbe. Másnap vasárnap vissza ha nem ünnep a hétfői vagy a keddi nap. Az autóm rendszeresen karbantartott, NEM DOHÁNYZÓ ! Autó vagy más eszköz pl: bútor szállítása esetén mérettőt és súlytól függően trélert használok. Szükség esetén zárt csapadékmentes csomagolást biztosítok. A telekocsirendszer által kiszámolt útiköltséget látja ami kézitáskával (adott esetben kézbe véve vagy lábnál elhelyezve) és a hirdetett útvonaltól nem eltérő útviszony esetén érvényes ! Nagyobb csomag vagy a hirdetett útvonaltól eltérő utazási igény esetén minden esetben jelezni szíveskedjen, hogy a többi utast is időben tudjam tájékoztatni. Az Oszkár lehetővé tette a ,,hol jár az autóm szolgáltatását" mely által láthatod merre jár az az autó amelyikbe helyet foglaltál. Ennek részleteket itt olvashatod: https://blog.oszkar.com/hol-a-soforom/

27 értékelés

Iveeett felhasználó Iveeett értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nem ajánlom. Debrecentől Budapestig egy kínszenvedés volt felérni. A meghirdetett indulási idő előtt telefonon beszéltünk, 18.00-ra volt meghirdetve az út, azonban 17.40-kor már ott kellett lennünk a vasútállomáson, mondván hogy a többieket is fel kell venni. A városban (Debrecenben) kb 40 percet kocsikáztunk, felvéve még 2 embert.Egy szóval sem említette a kedves sofőr, hogy máshol is be lehet szállni az autóban és a hírdetésben sincs feltüntetve. (Nyilván akkor nem mentünk volna el mi sem a város másik végére). Autópályán agresszívan vezet,valamint Budapestre beérve megkértük, hogy húzódjon már félre és rakjon ki bennünket, mert nekünk itt tökéletes lenne, flegmán és bunkó módon válaszolva, nagy nehezen megállt. Nem teljesen éreztük biztonságban magunkat! "
2019. márc. 18.
Válasz az értékelésre: "Na haragudj, de ez nem úgy működik hogy menetközben jelzel hogy most itt nekem jó lenne kiszállni. Az a hely a buszsáv volt. Hivatásos gépkocsivezető vagyk PÁV 2 ( elég szigorú alkalmassági vizsgával kaptam) valamint busz és minden más kategóriával. Nem a vásárba vettem.
A máshol beszállásra az az utas utánnatok foglalt, megkérte hogy vegyem fel ott ahol felvettük, masképpen nem erkezett volna meg időre.
Igazából azt ertétek el, hogy ezentúl belföldi utast nem veszek fel, mert a 2400 forintért meg meg is kellene ebédeltetni a kedves utast ?
Feltételezem, hoby jogosítvannyal sem rendelkezel. Egyebbkent nem kerted volna,hogy a tilosban alljak meg. Mert igazából ez a legnagyobb bajod.

"
agi20 felhasználó agi20 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nekünk sajnos csalódás volt az út. A kocsiba hideg volt, kb.700 km alatt 1 megálló volt. Az érkezés 45 percel korábban volt a megbeszéltnél. A neten meghirdetett 9000ft helyett 40 € akart kérni tőlünk. "
2019. márc. 18.
Válasz az értékelésre: "Senki nem jelezte, hogy fázik. Különben meg szellőztettnem kellett, mert iszanyatos büdös cigeretta szaggal voltak. A hirdetesembe előre jeleztem, hogy az autóm NEM DOHANYZÓ, de én vagyok a hibás mért már beszállás előtt le kellett volna mondjam amikor szagot kaptam. De ezután a megjegyzésbe béirom, hogy dohányosok ne foglaljanak, mert ez az iszonyú bűz végig kísért az utazás során.
Az árra pedig rosszúl emlékeztem, de korrigáltam. "
Ewelynkee felhasználó Ewelynkee értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden a legnagyobb rendben volt ! Pontos , kényelmes autó , jó hangulat ! Bátran ajánlom mindenkinek ! :) "
2019. febr. 17.
Marci930317 felhasználó Marci930317 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. jan. 20.
Citytrans felhasználó Citytrans értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Indulás előtt nem sokkal törölte az utat"
2017. okt. 29.
julia.karcub felhasználó julia.karcub értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Nem utaztunk együtt."
2017. szept. 11.
ludmilla7676 felhasználó ludmilla7676 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A leheto legjobb utaztato akivel eddig utaztaztam az Oszkaron!!! "
2017. júl. 28.
ludmilla7676 felhasználó ludmilla7676 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A leheto legjobb utaztato akivel eddig utaztaztam az Oszkaron!!! "
2017. júl. 28.
ludmilla7676 felhasználó ludmilla7676 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A leheto legjobb utaztato akivel eddig utaztaztam az Oszkaron!!! "
2017. júl. 28.
firecats felhasználó firecats értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2017. jún. 04.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Gyenge (2.3)
Pontosság:
Gyenge (2.7)
Jó modor:
Gyenge (2.3)
Biztonság:
Közepes (3.7)
Kommunikáció:
Gyenge (2.7)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása