Utazz a Szegedi Szabadtéri Játékokra jó társaságban, spórolj az útiköltségen Oszkárral!Ha autóval mész, és van szabad helyed: Add fel a hirdetésed ide kattintva

Hirdetésed megjegyzés rovatába írd be a "szesza" kulcsszót hogy az alábbi listában kiemelve jelenjen meg!


Az eseményről


Szegedi szabadtéri játékok 2017Autóval jössz a Szegedi Szabadtéri Játékokra? Még egy opera beleférhet a büdzsébe, ha megosztod szabad helyeidet, és elviszel másokat is! Keresd meg a többi SzeSza rajongót ezen az oldalon!
Ha nincs autód, akkor keresd meg a megfelelő autóst magadnak!

Szegedi Szabadtéri Játékok 2017
A Tosca, Mamma Mia!, Ének az esőben, Vízkereszt, vagy amit akartok, Hajnali részegség, A Notre Dame-i toronyőr: ez lesz a 2017-es Szegedi Szabadtéri műsora.


Idén is kihagyhatatlan produkciókkal vár a Szegedi Szabadtéri! Puccini népszerű operájával, a Toscával indul az évad, melynek címszereplője a gyönyörű és csodálatos hangú Rost Andrea lesz. Bocsárdi László rendező az darab üzeneteként azt szeretné kiemelni, hogy egész életünket a szenvedély vezérli, a világot pedig látszólag a férfiak uralják, de igazából a nők irányítanak. Visszatér a Dóm térre a megunhatatlan ABBA-musical, a Mamma Mia!, ráadásul most utoljára láthatják a Dóm téri nézők ezt a darabot. Fergeteges fesztiválelőadás született tavaly az Ének az esőben hollywoodi musicalből, melynek címadó dalát még az is jókedvűen dúdolja, aki sosem látta a világ egyik legismertebb filmjét. A visszatérő produkció színpadán még az eső is elered. Shakespeare kacagtató vígjátékában, a Vízkereszt, vagy amit akartokban a bolondozás és a szerelem áll egymással szemben. A szereplők közt nem kisebb neveket találunk mint Alföldi Róbert, Görög László, Pálmai Anna, Hernádi Judit, Bodrogi Gyula, Elek Ferenc vagy éppen Szikszai Rémusz. Az évadot egy monumentális produkció zárja: Victor Hugo nagyregényéből született a varázslatos musical, A Notre Dame-i toronyőr, melyet még sosem láthatott hazánkban a közönség. Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít a produkció, főszerepben Veréb Tamással. A Budapesti Operettszínházzal közös előadást Kerényi Miklós Gábor KERO rendezi.

Ugye te sem hagyod ki?


Autós hirdetések Szegedre és Szegedről

Indulás Szegedre és környékére
Indul09. 26. 20:10
Indul09. 26. 20:20
Indul09. 26. 20:20
09. 26. 21:35
09. 26. 22:00
09. 26. 22:55
09. 27. 00:05
09. 27. 02:40
09. 27. 03:30
09. 27. 03:30
Összes Szegedre és környékére induló járat »