71

Pécs - Budapest telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Pécs és Gödöllő közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (12 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (4.6)
Pontosság:
Szuper (4.7)
Jó modor:
Szuper (4.6)
Biztonság:
Rendben van (4.5)
Kommunikáció:
Rendben van (4.5)
Rugalmasság:
Szuper (4.6)
Szabad hely:
0 / 4
Gépjármű:
Szín:
KirályKék
Kapacitás:
6 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
2700 Ft / fő

Időpont, útvonal Utasok

2020. október 11, Vasárnap

18:00 Magyarország Pécs
Centrum parkoló - Budai vám  
 
18:45 Magyarország Szekszárd
MOL benzinkút - https://goo.gl/maps/pqms...  
 
20:30 Magyarország Budapest
M6 - Budafoki út - [Schönherz, Boráros] VAGY [Lurdy, Népliget] - Blaha - [Keleti, Zugló vá, Hősök tere] VAGY [Oktogon, Nyugati, Lehel tér] - Mexikói út - M3  
 
21:00 Magyarország Gödöllő
mbsz. házhoz viszlek  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Indulás: Megbeszélés kérdése
Alapesetben a Centrum parkolóból indulok, és a régi 6-os úton megyek ki a Budai vámnál. A megadott időpontok tájékoztató jellegűek, kisebb eltérés lehetséges. Van lehetőség ezektől eltérő helyen is beszállni, ezt kérem előzetesen egyeztessük a cím belső üzenetben történő elküldésével.
Érkezés: Megbeszélés kérdése
Pécs-Budapest HÁZTÓL-HÁZIG = 5000.- Ft, sacc/kb. 3 óra.
Ha valaki ilyet kér, akkor az oda vezető úton bárhol ki lehet szállni, ha pedig senki nem kéri, akkor közös megegyezéssel csinálunk egy optimális útvonalat ami mindenkinek megfelel.

Megjegyzés:
.
Beszállás lehetséges Pécsen a Centrum parkolóban a megadott időpontban, vagy utána Pest felé kifelé menet a 6-os úton kvázi bárhol (pl. Búza tér SHELL, Mohácsi út OMV, Budai vám SHELL, Hird bm.), vagy esetleg előtte a Mecsekoldalon vagy Uránvárosban előzetes megbeszéléssel. Hird, Pécsvárad, Mecseknádasd, Bonyhád, Kakasd szintén lehet.
Aki NEM a Centrum parkolóban akar beszállni, kérem előzetesen jelezze belső üzenetben vagy telefonon legyen szíves.
Szekszárdig régi 6-os út onnantól M6, mert így gyorsabb, valamint rendszeresen jönnek utasok akik a régi 6-os út mentén szeretnek ki- ill. beszállni.

Budapesten a kiszállást rugalmasan kezelem, közös megegyezéssel lehet bárhol ahol az utasoknak megfelel. Az utolsó 1-2 utast akár házhoz is viszem, kis kitérő esetén felár nélkül, nagyobb kitérő esetén arányos felár ellenében.

Csoportos kedvezmény :
3 fő együttes foglalása esetén - abban az esetben ha vállalják hogy beülnek a középső sorba egymás mellé - az ár a 3 főre együttesen 6900.- Ft Budapesttől Pécsig, vagy vissza.
A középső sorban szélességben kb. annyi hely van 1 főnek, mint egy vasúti IC kocsiban. Határozottan szélesebb, mint egy normál személyautó hátsó ülései. A Fiat Ulysse nagyobb mint egy Ford Galaxy, de kisebb mint egy Opel Vivaro. És kényelmesebb mindkettőnél.

MENETIDŐ :
A menetidő tájékoztató jellegű !
A menetidő pontos betartására semmilyen GARANCIA NINCS, mert a közúti közlekedés az egy olyan műfaj, hogy bármikor közbe jöhet bármi. Pl. ha az egyik utas 15 percet késik, két másik pedig megállót kér de a wc-ben vagy a kasszánál sorbanállás van, az kapásból +1/2 óra. Ez szerencsére nem túl gyakori de az elmúlt 8 évben többször előfordult már. Baleset miatti torlódás is lehet bármikor bárhol. Csúcsidőben Pesten mindig dugó van. Az M6-os az szerencsére Magyarország legnyugisabb autópályája, nagyon ritka a rendkívüli esemény. De nem kizárt.
A hirdetésben szereplő menetidő úgy lett beállítva, hogy normál esetben egy kis biztonsági tartalék van benne (sacc/kb. 10-15 perc). Tehát ha pontosan tudunk indulni, nem kell megállni sehol, Pesten nincs nagy dugó, és nem jön közbe semmi, akkor kicsivel hamarább oda szoktunk érni. Nekem is az a jobb ha minél előbb megérkezünk, de a menetidő teljesülése nem csak rajtam múlik.
Az útvonalon bármikor megállhatunk, ha az utasok kérik. Ha nem kérik, nem fogok megállni.
CSATLAKOZÁS tervezésénél én azt javaslom, Budapest-Pécs viszonylatra akinek fix időpontra meg kell érkeznie, a kívánt érkezés előtt min. 3 órával induló autóba foglaljon. Időre menő utasokat kérem, hogy INDULÁSKOR szíveskedjenek ezt nekem jelezni !

Az autó kényelmes plüss üléseket tartalmaz.
1 nagy + 1 kicsi, vagy 3 db kis bőrönd fér be az autóba a kézipoggyászokon felül. Ezt kérem foglalás után jelezzétek légyszíves telefonon vagy belső üzenetben.

ITTAS vagy kábszeres SZEMÉLYT NEM SZÁLLÍTOK !
(a többiek miatt)

! FIGYELEM !
Az út során bárkinek bármilyen problémája van, kérés, kérdés, óhaj, sóhaj, panasz, dícséret stb. esetén kérem hogy azonnal SZÓLJON, mert csak akkor tudok segíteni.

Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keressetek bizalommal. Tegeződni szoktunk. :-))

@bluewings2


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2020. október 01. 14:38