44

Miskolc - Budapest telekocsi út részletei

Figyelem! Ennek a telekocsi ajánlatnak már lejárt az érvényessége.
Az összes Miskolc és Budapest közötti aktív telekocsi hirdetés megtekintéséhez kattints ide!

A hirdető:
Besorolás:
Profi (12.5 éve Oszkározik)
Értékelések:
Kényelem:
Szuper (4.7)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.6)
Kommunikáció:
Szuper (4.9)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)
Szabad hely:
0 / 4
Gépjármű:
Szín:
KirályKék
Kapacitás:
6 hely
Rendszám:
Bejelentkezés után
Az utazásról:
Az utazás díja:
2900 Ft / fő

Időpont, útvonal Utasok

2022. december 24, Szombat

13:00 Magyarország Miskolc
Búza tér görög katolikus templom parkoló - https://goo.gl/maps/aKKU...  
 
14:50 Magyarország Budapest
M3 bevezető SHELL kút - https://goo.gl/maps/iXWc...    
 
14:53 Magyarország Budapest
M3 bevezető Széchenyi úti híd alatt (OMV kúttal szemben) - https://goo.gl/maps/v257...    
 
14:55 Magyarország Budapest
Kacsóh Pongrác út BVSC buszmegálló - https://goo.gl/maps/QrPp...    
 
15:00 Magyarország Budapest
Keleti pu. Thököly parkoló - https://goo.gl/maps/9uLo...  

Egyéb információk

Beszállás - kiszállás helye:
Indulás: Megbeszélés kérdése
Beszállást előzetesen telefonon, kiszállást az autóban szoktuk megbeszélni menet közben, mindkettőt közös megegyezéssel.
Érkezés: Megbeszélés kérdése
Beszállást előzetesen telefonon, kiszállást az autóban szoktuk megbeszélni menet közben, mindkettőt közös megegyezéssel.

Megjegyzés:
.
Miskolcon lehetséges a starthelytől eltérő ponton is a beszállás, de ha nagyobb kitérőt kell tennem az feláras lesz. Tehát pl. Diósgyőr, Győri kapu, Tapolca feláras, Búza térről az autópálya felé menet felár nélkül lehet beszállni bárhol ami útba esik. Pl. Tiszai pu. Csabai kapu, Avas, Hejőcsaba, Felsőzsolca, Szirma, Kistokaj mehet felár nélkül.

Budapesten a kiszállás lehetséges a hirdetésben szereplő pontokon, esetleg kis kitérő esetén az alábbi kerületekben felár nélkül : IV,VI,VII,VIII,XIII,XIV,XV
Pl. ha valakinek onnan indul a vonata, mehetünk a Nyugati pu.-hoz is. AZ ünnepre való tekintettel Budapesten lehet kérni házhozszállítást is csak most ezen az úton. A KÖKI-hez pl. biztos hogy megyek.

Az M3-as autópálya mentén bármelyik csomópontnál lehetséges a ki- és beszállás. Környező falvakba is tudok menni igény esetén, ezt kérem hogy minden esetben indulás előtt beszéljük meg.

MENETIDŐ :
A menetidő tájékoztató jellegű !
A menetidő pontos betartására semmilyen GARANCIA NINCS, mert a közúti közlekedés az egy olyan műfaj, hogy bármikor közbe jöhet bármi. Pl. ha az egyik utas 15 percet késik, két másik pedig megállót kér de a wc-ben vagy a kasszánál sorbanállás van, az kapásból +1/2 óra. Ez szerencsére nem túl gyakori, de az elmúlt 8 évben többször előfordult már. Baleset miatti torlódás is lehet bármikor bárhol. Csúcsidőben Pesten mindig dugó van.
A hirdetésben szereplő menetidő úgy lett beállítva, hogy normál esetben egy kis biztonsági tartalék van benne (sacc/kb. 10-15 perc). Tehát ha pontosan tudunk indulni, nem kell megállni sehol, Pesten nincs nagy dugó, és nem jön közbe semmi, akkor kicsivel hamarább oda szoktunk érni. Nekem is az a jobb ha minél előbb megérkezünk, de a menetidő teljesülése nem csak rajtam múlik.
Az útvonalon bármikor megállhatunk, ha az utasok kérik. Ha nem kérik, nem fogok megállni.
CSATLAKOZÁS tervezésénél erősen ajánlott hogy a hirdetésben szereplő érkezési időponthoz sacc/kb. 15-20 perc biztonsági időt adjunk hozzá, PLUSZ a tömegközlekedés, ha az szükséges. Akinek csatlakozása van, vagy más okból fix időpontra meg kell érkeznie (pl. állásinterjúra megy), kérem hogy INDULÁSKOR szóljon !

1 nagy + 1 kicsi, vagy 3 db kis bőrönd fér be az autóba a kézipoggyászokon felül. Ezt kérem foglalás után jelezzétek légyszíves telefonon vagy belső üzenetben.
Az autó kényelmes plüss üléseket tartalmaz.
Autóban szemetelni TILOS ! Étkezés lehetséges morzsálás nélkül, ital fogyasztás csak autópályán lehetséges, berúgás és KIÖNTÉS nélkül.

ITTAS vagy kábszeres SZEMÉLYT NEM SZÁLLÍTOK !
(a többiek miatt)
(és negatív értékelést adok ha emiatt üres hely marad az autóban)

! FIGYELEM !
Az út során bárkinek bármilyen problémája van, kérés, kérdés, óhaj, sóhaj, panasz, dícséret stb. merül fel, kérem hogy azonnal SZÓLJON, mert csak akkor tudok segíteni. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keressetek bizalommal. A fontos dolgokat (pl. beszállás helye, kitérő költsége) utazás ELŐTT célszerű megbeszélni. Tegeződni szoktunk.

Minden kedves utasomnak kellemes utazást kívánok !

.


Kérdésed van a helyfoglalás előtt?
Kérdezek a sofőrtől

Az ajánlat feladásának ideje:
2022. december 19. 18:04