A tárgyak szabad áramlásáért
Fontos számodra, hogy a tárgyi adományod biztosan célba érjen, és a leginkább rászorulókhoz jusson? Ha igen, akkor ismerd meg a tárgyiadomány-portált (www.tulsokcucc.hu), amelyet a Humusz Szövetség azért hozott létre, hogy összekösse a felajánlókat az adományfogadó szervezetekkel. Az Oszkár telekocsi-rendszer alapítói nyitottságának és együttmuködésének köszönhetoen mostantól könnyebben célba érhet adományod, illetve fuvaroddal segítheted a rászorulókat.
Keress fuvart adományodhoz!
Ha nem tudod hogyan eljuttatni adományodat az azt fogadó szervezetnek, akkor lehetoséged nyílik az Oszkár telekocsi-rendszerben részt vevo autósok segítségét kérni jelképes összegért (500 Ft/út). Regisztrálj az oszkar.com oldalon, és keresd az autós hirdetések mellett az „Adomány szállítását vállalom” ikont. Az autós ezzel fejezi ki, hogy szívesen segít eljuttatni az adományt, ha éppen útba esik a szervezet.

Ahhoz, hogy fel tudd venni a kapcsolatot az autóssal, a www.tulsokcucc.hu és www.oszkar.com oldalakon is regisztrálnod kell!

Keress fuvart az Oszkáron az adományod számára:
Adományozz fuvart!
Amennyiben eddig is adtál fel hirdetést soforként vagy szeretnél a jövőben utasokat fogadni az Oszkár telekocsi-rendszeren keresztül, akkor most egy új lehetőség áll rendelkezésedre. Most akár segthetsz is, hogy a rászorulókhoz eljussanak a tárgyi felajánlások. Sok esetben a tárgyi adományozásnak a távolság szab határt, fuvaroddal viszont „áthidalhatod” ezt a problémát.
Az adományozást megkönnyítve a felajánlók csomagszállítási ajánlatkérés segítésével fel tudják venni veled a kapcsolatot, emylben hivatkozznak a "túlsokcucc"-os fuvarra. Annak érdekében, hogy tudd, tényleg adományt szállítasz rászorulóknak, és nem csak egyszerűen csomagot, a csomag átvételekor az adomány felajánlójától 3 példányban kapsz egy átadás-átvételi elismervényt.
Ha te is szeretnél tárgyi adományokat felajánlani, látogass el a www.tulsokcucc.hu oldalra!
Az adomány útja követhető
1. Annak érdekében, hogy az adomány útja követheto legyen, az adomány felajánlóját arra kérjük, hogy töltse le innen, és nyomtassa ki az átadás-átvételi elismervényt 3 példányban, amit az adományfogadóval való adategyeztetés alapján töltsön ki.
2. Az elismervényt írja alá, mint átadó és írassa alá a átadáskor a soforrel, majd hagyjon nála két példányt, egyet tartson meg.
3. A sofor átadáskor adjon át egy példányt az adományfogadónak, és velük írassa alá a saját példányát, amely szerint átvették tőle a küldeményt.

ÁTADÁS-ÁTVÉTELI SABLON LETÖLTÉSE A TULSOKCUCC.HU ADOMÁNYFELAJÁNLÓI SZÁMÁRA