Anton79 adatlapja

Név:
Antal
Regisztráció:
2013. jún. 09.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English   Русский
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

505 értékelés

medikakadu felhasználó medikakadu értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. aug. 27.
Edina1206 felhasználó Edina1206 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment az út során. :) "
2020. aug. 25.
katika1999 felhasználó katika1999 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Helyet foglaltam az autóban két fő részére, ám amikor az autóhoz érkeztünk indulás előtt, tele volt a kocsi a foglalásom ellenére, és nem tudott elvinni minket a sofőr. Ráadásul nem állt készségesen az utasok mellé, hogy megoldást találjunk a kialakult helyzetre, ami nem is a mi hibánkból történt. "
2020. aug. 25.
p.zeteny felhasználó p.zeteny értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. aug. 25.
gabex001 felhasználó gabex001 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Közel egy órát késett, és nem is értesített. Majd mikor hívtam, mindig azt mondta, hogy még "5 perc".
A busz a gödöllői emelkedőn majdnem megállt, mert alig bírt felmenni. Dugó nélkül majdnem 4 órás volt az út."
2020. aug. 25.
ambrus felhasználó ambrus értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"18:55-re volt megbeszélve az indulás, a hirdetésban csak annyi szerepelt, hogy "debrecen pláza". Felhívtam még előtte, hogy ezt pontosítsuk, akkor ezt mondta: "A főbejárattal szemben, ahol meg tud állni egy busz." OK, odamegyünk, keressük, sehol semmilyen busz, még 3-4 tanácstalan utas keresi. 19:10-kor, negyed órával az eredeti indulási időpont után újra hívom. Azt mondja: "Már ott kell lennie a busznak." Mondom, hogy többen nem találjuk. Azt mondja, hogy akkor átküldi a sofőr számát. Jaaa. Szóval nem is a sofőrrel beszélek arról, hogy hol van egy busz, amit nem találunk többen. Ezután 7 percet várunk még arra, hogy küldjék a sofőr számát. Szóval egy SMS-re. Újra hívom. Nem kapcsolható. Ekkor, 19:17-kor úgy döntünk, hogy akkor ezt így, több mint 20 perc késéssel, össze-vissza kommunikációval, nem kapcsolható számokkal nem kell erőltetni. Amikor újra próbálkoztam pár perccel később, már elérhető volt, de akkor már feladtuk. Mondtam, hogy köszönöm, lemondom az utat, ránk ne várjanak. "
2020. aug. 24.
_petyo_96 felhasználó _petyo_96 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2020. aug. 24.
HomolyaDani felhasználó HomolyaDani értékelése megvalósult Utazás alapján:
" 08.23. Vasárnap igen észrevehető volt a hiányosság a konkrét információ átadásáról illetve a személyek mennyiségéről! Így emiatt igen nagy volt a késés és a tömegnyomor! "
2020. aug. 24.
jonisomi93 felhasználó jonisomi93 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A megadott számon többször hívtam, nem volt elérhető. A tervezett indulás előtt 15 perccel ott voltam, ahol nem is ő, hanem egy beugrós sofőr fogadott. Előtte maximálisan megemelem a kalapom, rendkívül türelmes, megbízható, a kialakult helyzethez képest pontos sofőr. A közel 30 utas ellenére végig higgadt maradt, próbálta oldani az eleve is nagyon feszült helyzetet.
Az oldalon megadott menetideje azonos a fizikai képtelenséggel. A jármű maximális sebessége minden bizonnyal nem egyezik a Formula-1-es autókéval, evégett IS lehetetlen volt abszolválni ennyi idő alatt az utat. Debrecenben HÁROM helyen álltunk meg, mindenhol utasok szálltak fel, ahova az eleve csúszással induló járat végett 1 órát volt "szerencséjük" az utasoknak várakozniuk. Tovább fokozta mind az utasok, mind a beugrós sofőr feszültségét az, hogy 10 percenként hívás érkezett a sofőr részéről, hogy merre jár az egyébként KRESZ előírásainak megfelelő maximális sebességet kihasználó járművezető. Sík ideg volt az utasok jelentős százaléka (teljesen jogosan), amelyet az ártatlan beugrós sofőrön vezettek le, olykor hevesebb szóváltással, de ennek ellenére is higgadt maradt a sofőr.
21:00 óra helyett 22:30 körül ért be az Oszkár, másfél óra késéssel.
Összegezvén a leírtakat: Eddigi LEGROSSZABB Oszkáros utam!!!!"
2020. aug. 24.
szilagyiks felhasználó szilagyiks értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Ugy erzem alulszervezett es tulvallalt volt az utazas. Egy ora csuszassal vettek fel Debrecenben, de akkor mar tulzsufolt busz es ideges emberek fogadtak. Ha ket ember duheben nem szall le a buszrol, allva utaztunk volna.

A busz nagyon zotyogott es billegett, nem volt egy eletbiztositas.

Masfel ora kesessel erkeztunk a keletihez, de az elobb felszallt utasok szerint, a lefele uton kettot sikerult."
2020. aug. 24.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása