AutoflottaKFT adatlapja

Név:
Zsolt
Foglalkozás:
ügyvezető
Regisztráció:
2017. júl. 26.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

1998óta foglalkozom nemzetközi ügyekkel!cégünkkel arra törekszünk hogy a tisztelt utasaink igényét maradéktalanul teljesítsük!Kellemes utazást kívánunk!

1229 értékelés

Litvaklaura felhasználó Litvaklaura értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sziasztok. Az utazással és a sofőrökkel meg voltam elégedve. Itt inkább egy esetről szeretnék írni,amit fontosnak találok,hogy leírják,hiszen bármikor veletek is előfordulhat! Nekem a személyes problémám a cég tulajdonosával volt,akivel ‘szerencsém’ volt találkozni is szemelyesen. 07.30an utaztam Németből Debrecenbe. Már Gyöngyösön jártunk(sofőr csere történt),amikor láttam az e-mailem,hogy lemondtak az utazásom másnap visszafelé. Elmondtam egy kedves utitarsamnak és aranyos volt,megsajnalt és először a soforunket kérdezte meg,aki Németországból hozott minket egészen Gyöngyösig. Majd közbe szólt egy, (akkor még nem tudtuk,hogy ő a cégtulajdonos) nagyon mogorva ember,hogy tessék ?! Érezhető volt,ahogy feltette a kérdést,a flegma stílus. Ez az utitarsam úgy kommunikál,hogy közben mutogat,amivel szerintem semmi probléma nincs,mivel mindenkinek megvan a saját maga kommunikációja. Elkezdett vele kiabálni,hogy: “velem normálisan beszeljél fiam.” “Tudod te kivel beszélsz ? En vagyok a cegtulajdonos.” -Mindezt kiabálva és nagyon lekezelően,beképzelten. Továbbra is normálisan válaszolt,nyilván megvédte magát az utitarsam. Erre azt mondta ez a kedves cegtulajdonos: “Ha még két szót mersz szólni,k*baszlak itt az út szélén és úgy mész haza ahogy tanultad.” Nagyon nagyon háznak tartottam és itt már előjött a fenyegetési stílusa,amit utána nálam is alkalmazott. Hogy folytassam a storyt,ezután elintézte nekem,hogy utazhassak másnap,mert ugye le mondtak az utazasom(pont az autoflottat foglaltam akkor) Mivel ő volt a cegtulajdonos simán ment,egy telefont megejtett és volt két szabad hely nekem és tesomnak. Tokre örültem. Ezután haza értem majd pár óra elteltével találkoztam a családommal. Láthattam a beteg nagymamám,akit sajnos olyan állapotba láttam,hogy azt mondtam,nem fogok meg ki menni másnap ezért lemondtam a foglalsom,amit elintézett nekem a cegtulajdonos. Ezután kaptam egy telefont,amiben elkezdett oktatni,hogy ezért volt az a hiszti(teszem hozza,mivel az utitarsam beszélt helyettem,én meg se szólaltam szinte főleg hogy ok utána ebbe a vitába keveredtek amit meséltem az előbb) Meg,hogy ő elintézte én meg le mondom ?! Reggel 6kor volt az indulás én pedig 15:00kor foglaltam le a másnapi utamat. Szerintem ez elég idő arra,hogy azok akik várólistán vannak,be kerüljenek a helyünkre. Főleg hogy ezt mondogatta ott nagyképűen,hogy 15 varolistas van. Na de lenyeg a lenyeg,hogy megfenyegetett,hogy ezért megfogja ellenünk indítani a kártérítési eljarast és a bíróságon találkozunk. Nem hiszem,hogy bármilyen hibát követtem azzal el,hogy időben lemondtam az utazasom. Pont erről mesélt,hogy sokan lemondanak előtte feloraval utazást vagy egy órával be nyögi hogy nem tud utazni és van hogy két három hellyel kevesebb emberrel mennek. Kérdezem én,akkor mi volt a probléma azzal,hogy én annak ellenére hogy ő elintézte nekem az utat,én családi okok miatt lemondtam ?!
Itt van az,hogy semmi emberiség nincs benne. Látni kellett volna amilyen lekezelően beszélt az utassal és ahogy kiabált.. szörnyűnek tartom,hogy ő a pénztárcát nézi és fontosabb egy ilyen helyzetben az,minthogy felfogja,hogy egy családi eset miatt mondtam le az utazasom. De egyébként is,nem is kellene magyarazkodnom se,mert van joga mindenkinek ahhoz,hogy lemondja át utat,akármennyire tetszik,nem tetszik neki.
Szóval ha talalkoznatok vele vagy beszélnétek vele,vigyázzatok mit hogy mondtok,mert nála úgy látszik hogy a fenyegetés és a csúnya beszed az élet ."
2021. aug. 01.
maria.keri felhasználó maria.keri értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. júl. 30.
tothgabriella83 felhasználó tothgabriella83 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. júl. 30.
klarahelga65 felhasználó klarahelga65 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon kellemes volt az utazás. A sofő rendkívül udvarias és segítőkész volt. Tolmácsolásával sokat segített szerény nyelvtudásomon. Pont ott és akkor voltunk a megjelőlt helyen amikorra megbeszéltük. Bátran ajánlani fogom a barátaimnak."
2021. júl. 28.
prophet felhasználó prophet értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. júl. 27.
greta.somogy1 felhasználó greta.somogy1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2021. júl. 24.
JorJozef70 felhasználó JorJozef70 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utazás miattam hiúsult meg, mert a leendő munkáltatóm visszalépett. Viszont amikor lemondtam az utazást, a sofőr kedves és megértő volt."
2021. júl. 20.
Nyusziszirom felhasználó Nyusziszirom értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Hazaérkeztem..."
2021. júl. 20.
Althair77 felhasználó Althair77 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Korrekt, figyelmes sofőr. Kellemes utazás."
2021. júl. 17.
Rolo80 felhasználó Rolo80 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Picit hosszúra sikeredett de jó hangulatban telt!"
2021. júl. 12.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Rendben van (4.4)
Pontosság:
Rendben van (4.5)
Jó modor:
Szuper (4.7)
Biztonság:
Szuper (4.7)
Kommunikáció:
Szuper (4.6)
Rugalmasság:
Szuper (4.7)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása