EVI.TRAVEL adatlapja

Név:
Sándor
Foglalkozás:
Személygépkocsis személyszállító
Regisztráció:
2018. ápr. 06.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

AKI NEM ELÉRHETŐ A RENDSZERBEN MEGADOTT SZÁMON ANNAK FOGLALÁSA TÖRLÉSRE KERÜL!!!!!!!

SZÁMLAIGÉNYÉT KÉRJÜK ELŐRE JELEZZE!
IGEN! MI HIVATALOSAN VÉGEZZÜK TEVÉKENYSÉGÜNKET!
VÁLASSZON MINKET! A SOK TISZTESSÉGET KERÜLŐ MEGBÍZHATATLAN, CSALÓ AUTÓST PEDIG KERÜLJE!

UTAZZON VELÜNK! IGÉNYELJEN TŐLÜNK UTAZÁSÁRÓL SZÁMLÁT AMIT ÁTADHAT MUNKÁLTATÓJÁNAK! KERÜLJÖN KEVESEBB PÉNZÉBE UTAZÁSA!!!

Kérjük kedves utasainkat OLVASSÁK EL az alábbi ismertetőt az esetleges félreértések elkerülése miatt!
Hivatalos a vonatkozó jogszabályi feltételeknek megfelelő személyszállító vállalkozás vagyunk! Autóink illetve sofőreink a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetve a Személyszállításról Szóló Kormány rendeletben foglalt szigorú a személyszállításra vonatkozó rendelkezésekben előírt kötelezettségeknek maradéktalanul eleget tesznek!

Kérjük kedves utasainkat foglalásukat követően telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot, foglalásukat csak így áll módunkban véglegesíteni!

Buszainkon minden utasunkat utasbiztosítás véd! Továbbá korlátlan internet szolgáltatás vehető igénybe a klímatizált járatainkon.

KISVÁRDÁBAN van címre/címről történő utaztatásra lehetőség +1000 FT! UTASRA TÖRTÉNŐ VÁRAKOZÁS: 10 PERCET MEGHALADÓ KÉSÉS UTÁN +500 FT!!!! Az aktuális foglaláson felüli utasszállítás megegyezés kérdése illetve kilométerenként 200 FT!!!

- Csomagszállítás (megegyezés szerint)
- Kerékpár szállítás 1000 ft./db. (kérjük előre jelezni)
- Házi kedvenc 500 ft./db. nagyobb testű kedvenc esetén HELYFOGLALÁS SZÁMÁRA KÖTELEZŐ! (a többi utas nyugalma érdekében!)

Aki az Oszkár rendszerben megadott telefonszámon NEM ELÉRHETŐ illetőleg az általunk kezdeményezett kapcsolatteremtésre tett kísérleteinkre (legalább 5x telefonhívás különböző időpontban, 2x e-mail) nem reagál AZON UTASOK FOGLALÁSÁT TÁRSASÁGUNK TÖRLI!!!!!!!!!!
A meghirdetett indulás előtt 5 perccel kérjük legyenek az indulási pontnál a pontos indulás/érkezés érdekében. Az esetlegesen késve érkező utasok a késés tényét telefonon keresztül jelezzék illetve amennyiben úgy döntenek, hogy mégsem vesznek részt az általunk szervezett utazáson foglalásukat a rendszerben töröljék vagy hívjanak föl minket! Reptéri szállítás csak csoportok részére lehetséges!

A sofőrnek joga van megtagadni olyan utasok elszállítását, akik alkohol vagy egyéb bódító szer befolyása alatt állnak, ruházatuk oly mértékben szennyezett, hogy utastársait illetve az utaztató autóját beszennyezné vagy viselkedésével a többi utas nyugodt utazását zavarná!

Személyszállítási szolgáltatásunk a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe! A megrendelő (utas) az utazási feltételeinket az utazásra való telefonos vagy internetes jelentkezésekor elfogadja!
Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak de a pontosság, kényelem, biztosítások amelyek védik Önöket mind-mind az Önök biztonságát szolgálják!
A sok-sok olyan tisztességtelen, pénzlehúzó, pontatlan, 10-15 éves klíma/fűtés nélküli autóval utaztató adófizetést kerülő emberekkel ellentétben nálunk utasbiztosítás is védi Önt!
Nálunk nem kell csomagjaival kezében utaznia! Hatalmas raktérrel rendelkező autóinkban elférnek csomagjai!

NEM kérünk el plusz pénzt az Ön csomagjainak szállításáért! Természetesen ésszerű kereteken belül! Mire gondolunk?! Alapcsomag: 1 db. kézi táska 1-2 közepes méretű bőrönd! (Eltérő mennyiség esetén jelzést kérünk!)

További információért kérjük hívja a megadott telefonszámok egyikét.
Tisztelettel: az EVI-TRAVEL csapata!

17459 értékelés

Henky88 felhasználó Henky88 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utamat lefoglaltam az applikáción keresztül 2023.07.15.-ére 10:00 órára a Keleti pályaudvarhoz. Már korábban utaztam a társaságon keresztül, akkor nem volt semmi baj, viszont azóta eltelt egy 1-1,5 év és sajnos nem néztem a véleményeket. Bőrönddel, a kutyusommal álltam a parkolóba ahová 15 perccel előbb érkeztem, de az autót sehol nem találtam. 9:50-kor kezdett gyanús lenni számomra a helyzet és többször próbáltam hívni a sofőrt, de nem vette fel majd válaszolt az sms-emre, hogy valami hiba történt, mert ők aznapra nem indítottak fuvart, (ezt már láttam korábbi kommenteknél, hogy persze válaszban is tagadják, viszont nyugodtan írj rám lescreenshotoltam, 2 héttel korábban szerveztétek le a fuvart). Trehány banda, senkinek nem ajánlom, megbizhatatlanok, viszont sikerült több csoportban kifejeznem a véleményemet róluk így remélem senki nem esik ebbe a hibába. Ha nem tudtok felelősséget vállalni akkor ne vállalkozzatok ilyen irányba!!!"
2023. aug. 03.
Agis25 felhasználó Agis25 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Műszaki hibás autóval indultunk el, csak 100al haladtunk így a menetidő is megnöveledett illetve a hajdúnánás buszállomás helyett csak a Mol benzinkútig vittek a hiba miatt,így sétálhattam...nem éreztem magam biztonságban!
Remélem azóta megjavították a problémát!"
2023. júl. 28.
horvathadam1992 felhasználó horvathadam1992 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. júl. 21.
blgh.timea felhasználó blgh.timea értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. júl. 15.
Dobranszki felhasználó Dobranszki értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2023. júl. 11.
gyuszworld felhasználó gyuszworld értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. júl. 11.
bagdiildi felhasználó bagdiildi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. júl. 10.
TiRollerExpress felhasználó TiRollerExpressHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. júl. 10.
gombosa felhasználó gombosa értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2023. júl. 10.
Szaboogyorgy felhasználó Szaboogyorgy értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment."
2023. júl. 09.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.8)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása