Janos35 adatlapja

Név:
Janos
Foglalkozás:
Driver
Regisztráció:
2014. szept. 14.
Besorolás:
Gyakorló
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Kedves Utítàrs!
Igényes sportos
senior.menedzser ( 17 év)
Több mint 2 millió km utazás 1989 óta tobbnyire saját gépjárművel. Futár ( német ,Ausztria) munka.
Mára már mérlegképes könyvelő adószakt könyvvizsgáló.szak.Àllam vizsgázom. Állatvédő és gyerekeket szerető környezetvédő hírében állok !
Nálam az első mindenek előtt az utasok biztonsága és a biztonságos megérkezés!
Szép napot!

15 értékelés

barcafan1969 felhasználó barcafan1969 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Maradéktalanul meg voltam elégedve a sofőrrel,a torlódásokat kikerülve,biztonságos vezetéssel,a kényelmemről gondoskodva juttatott el a célig.Ez volt az első utam az Oscarral,de biztos nem az utolsó!"
2020. aug. 19.
zsofijjaa09 felhasználó zsofijjaa09 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. aug. 18.
VivienVinceller felhasználó VivienVinceller értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Egy 2 ora 40 perces utat (minden tulzas nelkul) 8 ora alatt tett meg, mert o nem hajlando autopalyara felmenni, a kocsi nagyon budos is volt, ha nincs lehuzva vegig az ablak nem is birom ki az utat, arrol nem beszelve hogy 5x tevedt el a sofor es tolem kert segitseget hogy merre kell mennie, es mikor beszalltam a kocsiba az uresen maradt helyet is velem akarta kifizettetni mert neki nem telt meg az autoja, es igy pluszba el kert tolem 5000ft-t...vicc az egesz, nem ajanlom senkinek, csak akkor ha 3x annyi ido alatt szeretnel valahova odaerni es eleg turelmes vagy a buta emberekhez"
2020. aug. 14.
Válasz az értékelésre: "Szia! Lassan egy év eltelt. Hiaba akartál rosszat nekem nem sikerült. Utánad 3 fuvarom is volt ahol teljesen meg voltak elégedve! Sajnálatos módon nem vetted figyelembe az utazásomat sem az uti célomat! A másik két utas ezt nem sérelmezte! Az meg különösen nem érdekelt ,hogy hogy ki volt hangsúlyozva az autó pályát csak szükség eseten használom. Ha figyelmesen elolvastad volna az útról amit írok akkor csak annyi lett volna ,hogy nem megyek érted. Elfelejtetted meg írni.Horvátországi utazasom nyaralás volt a cél nem a balatoni bulid ! Ezért is mondtam többször telefonban ,hogy legalább 3 fővel tudok elindullni. De teged csak az esti balatoni buli érdekelt. Rá fizettem az útra rendesen ! Át esett a ló a másik oldalára az alkalmazás. Az Oszkár nem azért van ,hogy taxi legyünk ! Annak ellenére ,hogy még egy üveg Baleys-t is ajánlottam ,hogy érezd magadat jól hátba támadtal ! Megtanít majd az élet ! Az autóban parfüm is volt még rajtam is... Tudjak sokan akik már utaztak velem,hogy milyen igényes vagyok. Az autóban a pollen szűrőt ki kellett cserélni.Annak a szagát lehetett érezni? Azert érezted azt a kellemetlen szagot. Nem az én hibám volt ! Az nap voltam szervizben de nem cserélték ki! Meg kaptak a magukét a szerelők abban biztos lehetsz ! Hogy lehet az ,hogy közel 8 év alatt nem írtak nekem ilyet ?? Rossz indulatu elkényeztetett vagy de majd az élet meg tanít. Kevés olyan embert fogsz megismerni az eletben aki úgy vigyázz rád egy úton mint ahogyan én tettem. Két keresztlànyom van ismerem a fiatalokat ! Ezért kihívásnak vettem ,hogy oda vigyelek! Legközelebb nem lesz ilyen ebben biztos vagyok. Foleg ha az új autómba akár valaki bele ülni ! Én megújuló energetikai menedzser vagyok. Nem abból élek ,hogy cél nélkül legyen utam. Pesten igen kerültünk mint mondtam is. Mivel le volt akkor zárva az út amit jelentettem. Volt már régebben egy két szemtelen fiatalokkal gondom akit ki is zártak de egy ilyen lánnyal még nem. Amúgy nem haragszom rád inkább magamra ! Tanultam belőle. Többet az út előtt ki hangsúlyozom az utasoknak ,hogy jól olvassák el amit írok és értelmezzék a sorokat. Autópályán ez a táv 1h 40p. Tudják sokan akik régebben már utaztak velem."
pumilemonade felhasználó pumilemonade értékelése megvalósult Utazás alapján:
"minden rendben ment"
2019. okt. 15.
OdorCsaba felhasználó OdorCsaba értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt !"
2018. szept. 07.
Kozy93 felhasználó Kozy93 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment :) "
2018. aug. 29.
Lacifutar felhasználó Lacifutar értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2016. dec. 31.
adry0521 felhasználó adry0521 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2016. ápr. 12.
Limperger felhasználó Limperger értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Korrekt, pontos, biztonságosan vezet, kényelmes volt az szgk és tiszta.. előnye, h dohányzás mentes. Csak ajánlani tudom. Köszönöm!"
2016. márc. 28.
kjfoto felhasználó kjfoto értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Megérkeztünk."
2016. márc. 16.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása