TransAlexander adatlapja

Név:
Sándor
Foglalkozás:
Diszpécser
Regisztráció:
2020. máj. 14.
Besorolás:
Haladó
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Biztonságosan vezetek, 8 éve foglalkozok személyszállítással hivatásosan. Minden szükséges engedéllyel és biztosítással rendelkezem. Nem menetrend szerinti kötött pályás járat vagyok tehát bátran foglalj nálam ha háztól házig szeretnél utazni. Foglalás után további egyeztetés szükséges, telefonos elérhetőségemet kérlek használd! Ha a leírtakon felül kérdésed lenne, online üzenetedet mihamarabb megválaszolom. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az indulás és az érkezési időpontok tájékoztató jellegűek ahogy a meghirdetett autó is változhat de utóbbit telefonon jelzem. Köszönöm, hogy érdeklődtél!

127 értékelés

Albok05 felhasználó Albok05 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Házaút rendben ment, nagyon dícsérendő volt (Mannheim nyíregyháza), De a vissza utat telefonon rendeltem.... 07.27 hétfő-re... Majd nyíregyházán 1,5 ÓRÁT vártam az indulásra.... De semmi... Becsaptak....!!!! "
2020. aug. 15.
Jjudit69 felhasználó Jjudit69 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. júl. 29.
topis felhasználó topis értékelése megvalósult Utazás alapján:
"korrekt megbízható"
2020. júl. 28.
Abelka3 felhasználó Abelka3 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt! "
2020. júl. 28.
tunde.toth.3 felhasználó tunde.toth.3 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Üdv . a 12 órás útból 20 óra lett a sofőr késése és szervezetlensége miatt. Több órás késés után még eltértünk a megadott útvonaltól, és a sofőr az indulás helyett még telefonálgatott üzenteket váltott. Az autó nem a meghirdetett autó volt , nevezhetném " halálszekérnek" is olyan rossz műszaki állapotban volt. A 20 órás után ráadásul nem is hazáig vitt, hanem hamarabb szálltam ki ugyan annyi díjért.Ugyanez a cég egy másik alkalommal nem jött a megbeszélt helyre, időre,és még egy sms-t sem küldött!Jó lenne változtatni, mert másnak az idejével,és munkahelyével játszik a vállalkozás!"
2020. júl. 27.
auric felhasználó auric értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Ritka tróger egy társaság, messze kerüljétek őket ha tehetitek!!!!!!!!!! Hat nappal az indulás előtt foglaltam le a helyet, több mint 48 órával az indulás előtt pedig telefonon felvettem velük a kapcsolatot, kérték hogy sms-ben küldjem el a pontos címet (egyébként a telefonban jeleztem, hogy Münchenben és környékén rugalmasan tudok mozogni, így nem muszáj a címemre jönni értem, ha esetleg könnyít/gyorsít az úton...), szerda reggel háromnegyed 10-kor kaptam egy visszaigazoló sms-t, hogy "Rendben, holnap jelentkezünk". Nem jelentkeztek az indulási időig, de a többi értékelést olvasva számítottam késésre, nem csináltam belőle problémát. Nagyjából fél órával az indulási idő után küldtem egy sms-t érdeklődve hogy lehet-e tudni valamit a sofőrről, illetve nagyjából mikor érkeznek, de másfél óra után elfogyott a türelmem. Kétszer hívtam az indulási idő elmúltával: először nem vette fel, másodszorra pedig vagy foglalt volt (gondolom más hasonló problémával próbálta keresni), vagy kinyomta a telefont.... a hívásokra és az sms-re azóta se kaptam választ hozzáteszem. Szerencsére sikerült egy másik fuvart találnom este 11-kor, akik teljesen gálánsan álltak a helyzethez és épségben haza juttattak. Rettentő dühítő, egy egész napjuk (este ~21:30-as indulásról beszélünk) volt, hogy szóljanak hogy szervezzem át, mert nem fog összejönni...

Gondolom próbálják majd rám fogni valami módon, hogy az én hibám, csakhogy hívás naplóval és sms-ekkel tudom bizonyítani, hogy egy 70-es és egy német számról is kommunikálni velük... "
2020. júl. 27.
horvath.robert felhasználó horvath.robert értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Ez az utazás létrejött ugyan ezzel nem is volt abszolút semmi gond! Az ertekelesem most azért fordult negatív irányba mert ma 2020. 07.26 vasárnapra foglaltam utat igaz nem a rendszeren keresztül. Napokkal előtte egyeztettünk hogy minden ok elvisztek Münchenbe.Haztol hazig. 2020. 07.25 szombat este 20:00 körül akartam egy utolsót egyeztetni de nem sikerült. 06703969274es számot legalább 10 x hívtam és egy üzenetet írtam hogy legyszives írd meg ha nem jön az autó mert hetfon dolgoznom kell és akkor intézek azonnal másik helyet! Az SMS re sem érkezett válasz. Szóval ennyit erről a cégről! Abszolút senkinek nem ajánlom ezek után! "
2020. júl. 26.
nancyca777 felhasználó nancyca777 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Szuper utam volt!Időre mentem ès mindent megtettek, hogy odaèrjek!köszönöm màskor is veletek megyek"
2020. júl. 24.
Evelin1123 felhasználó Evelin1123 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Miattuk késtünk le eggy esküvőt, 7 órás késéssel megérkezett, a sofőr hulla fáradt volt még 1000 km várt rá.Hamarosan feladta s hogy haladjunk eggyik utas vette át a volántNem az a sofőr jött akivel le volt beszélve, ez eggy megbízhatatlan!!!! Kerüljétek ez eggy borzalom!!! "
2020. júl. 24.
Dns.David felhasználó Dns.David értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. júl. 23.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása