Vita adatlapja

Név:
Vita
Foglalkozás:
Diák
Regisztráció:
2017. ápr. 02.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Általában Békéscsaba és Pécs között utazom, Szeged és Baja érintésével. Ha be van állítva a "női hirdetés" funkció, akkor, ha férfi vagy, nem viszlek el! Nem, akkor sem, ha hosszú a hajad, vagy, ha te nőnek érzed magad, vagy, ha te megígéred, hogy nem szólsz bele a vezetésembe. A nem az nem, kérem tartsátok ezt tiszteletben.

116 értékelés

lilihjd felhasználó lilihjd értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A kutyámmal utaztunk, minden rendben volt."
2019. nov. 03.
cintia. felhasználó cintia. értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden szuper volt. "
2019. okt. 23.
csipkerozi felhasználó csipkerozi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Köszönöm az utat! "
2019. okt. 23.
mikoka9 felhasználó mikoka9 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nem szívesen írom a következőket de muszáj leszek. Az utazás úgy volt meghirdetve, hogy 2 főt visz a sofőr, ennek ellenére Szegedtől Algyőig öten nyomorogtunk a biztonságosnak legkevésbé mondható elég öreg autóban. Utána ez redukálődott 4 főre majd Hódmezővásárhely 3-ra. Az autóban hátul nem volt fejtámla és meggondolatlan fölösleges előzésekbe mentünk bele 10 percenként. Azt abszolút nem értem az eleve 90 km/h-s megengedett úton minek előzgetni eleve 120-al menő autókat. Megszámlálhatatlanszor kellett vészfékeznie a sofőrnek. Nem mondom, hogy nem féltettem az életemet. Mellesleg olyan fölösleges kitérőket tettünk ami miatt a vártnál később érkeztünk meg a célhoz ami miatt én pl lekéstem a vonatot ( oké ez egyéni szocprobléma) de csalódás volt. Nem mondom látszott a sofőrnőn , hogy tud vezetni de ezt ne egy kindertojásos autóban tegye 4 utassal, 120, helyenként 130-as sebesség mellett. Remélem erre oda tud figyelni mert ez volt eddig az első csalódásos oszkaros utam aminél féltettem a testi épségemet."
2019. okt. 17.
Válasz az értékelésre: "Úgy érzem muszáj válaszolnom az egyetlen negatív kritikára, amit eddigi Oszkáros fuvarjaim alatt kaptam.

Először is, a profilomon egyértelműen látszik az autó életkora, illetve egy kép is, ami hűen tükrözi, hogy nem egy lelakott, agyonhajszolt autóról beszélünk. Sem műszaki, sem esztétikai hibákkal nem rendeltednek. Nem szeretnék magyarázkodni, de, aki kicsit is ért az autókhoz, annak talán mond az valamit, hogy ennek a 'kindertojásos' autónak a második tulajdonosa vagyok, és a kilométeróra állása jelenleg sem több 160 000-nél. Szerintem mindenki el tudja dönteni a foglalás előtt, hogy az autóm kielégíti e a személyes igényeit, ha nem, akkor nem kell nálam helyet foglalni.

Illetve a profilomon az is látszik, hogy az autó 5 személyes, így a maximális utas létszám 4, ennek ellenére a hátsó ülésre nem szoktam 3 főt ültetni. Ez egy kivételes eset volt, mert az egyik utasom, aki Szegedig foglalt megkért, hogy vigyem Algyőig. Természetesen ezt a változást az utasokkal megbeszéltem, és senkinek sem volt ellenvetése...

Az pedig, hogy két főre van meghirdetve az út, nem jelenti azt, hogy csak két fő utazik a kocsiban, hiszen gyakran utazok a párommal, illetve barátokkal, akikkel nem osztozom az útiköltségen, így fölöslegesnek tartom, hogy csak ezért helyet foglaljanak nálam, mert ők is velem utaznak...

A fejtámla hiánya az egyetlen jogos kritika, amivel egyetértek, ezt a későbbiekben pótolni is fogom, mert valóban fontos az utasok biztonsága érdekében.

Sajnos, aki nem olyan rutinos a vezetésben vagy nem is vezet... nem biztos, hogy teljesen érti azokat a helyzeteket, amit a sofőrnek korrigálnia kell. A számtalan vészfékezés nem azért történt, mert mondjuk nem tudtam megelőzni az előttem lévő autót, és meggondolatlanul mégis belekezdtem volna. Ellenkezőleg, pont azért, mert az előttem lévő autósok reakció ideje nem volt megfelelő. Az előzgetések sem voltak meggondolatlanok, pont azért menten bele, hogy ne kelljen ennyi vészfékezés végrehajtanom az előttem haladó miatt. Ismerem az autómat és a saját képességeimet, így egyik előzésemet sem titulálnám veszélyesnek. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az utasnak fogalma sincs, arról, hogy az autó kilométer órája mennyit csal, nekem viszont igen... talán ez az egyetlen 'műszaki hiba' az autón, de így már az a 120 sem éppen 120...

Felesleges kitérőket egyáltalán nem tettünk, a hirdetésemben az szerepelt, hogy 16.00-kor indulok Szegedről és 17.30-ra érek Békéscsabára, aminek eleget is tettem, egy perccel sem később értünk a vasútállomásra, amit azért választottam, mert tudtam, hogy ez a konkrét utas vonattal közlekedik tovább. Természetesen, ha Hódmezővásárhelyet elkerülöm, nyertünk volna kb. 15 percet. Viszont egy kedves barátom is velem utazott, akit évek óta mindig ugyan ott teszek ki, így nem értem, hogy miért máshoz alkalmazkodjak, úgy hogy még csak nem is közli velem, hogy ő mit szeretne... Ezen kívül tankolni áltam még meg, ez sem felesleges kitérő volt, remélem nem kell elmagyaráznom miért...

Úgy gondolom, ha valaki nem érzi magát biztonságban az szól, és én alkalmazkodok az elvárásokhoz. Ezzel ellentétben az utasom folyamatos 'ciccegéssel' jelezte, hogy neki valami nem tetszik, de nem hiszem, hogy gondolatolvasói képességek birtokában kell legyek, ahhoz hogy valaki véleményét, kéréseit megtudjam.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ezek az esetek erősítenek meg abban, hogy férfi utasokat ne szállítsak. Oszkározásom elején ért ilyen negatív élmény, ami miatt 2 évig, csak nőket vittem. Most újra próbát tettem, de pont az ilyen férfiak miatt, akik nem tudják elfogadni, hogy egy nő is képes úgy, vagy akár jobban vezetni, mint ők, valószínűleg ezzel ismét felhagyok. Nekem nem ér pár ezer forintot az, hogy alaptalan rágalmazások érjenek, ezzel rontva a statisztikámat. "
agota.auer felhasználó agota.auer értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt"
2019. okt. 01.
SuhajdaB felhasználó SuhajdaB értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. szept. 29.
Albandi82 felhasználó Albandi82 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Igazán kellemes utazás volt. Mindenkinek ajánlom."
2019. szept. 29.
emike.maczak felhasználó emike.maczak értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. jún. 21.
juvenile-dream felhasználó juvenile-dream értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2019. jún. 21.
miya91 felhasználó miya91 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon kellemes út volt, csak ajánlani tudom :)"
2019. jún. 02.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása