enyediro adatlapja

Név:
Róbert
Regisztráció:
2014. febr. 14.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Nem vagyok megélhetési oszkáros, nem trükközök, nem spórolok semmivel az utasok kárára. Szinte kizárólag csak a vasárnap késő délutáni, a munkába visszamenő útjaimra keresek útitársakat valóban költségmegosztás céljából.
Az autót igyekszem tökéletes műszaki és esztétikai állapotban tartani, télen téli gumikkal szerelt, tágas, minden ülés önálló. Nem kell kényelmetlenül szorongani benne. Csak 3 helyet hirdetek, ezért általában van hely a csomagoknak is. Egy kézi és egy utazó táskát vagy bőröndöt minden további nélkül elviszek, ha ennél többet szeretnél hozni, mindenképp keress meg, hogy erről egyeztetni tudjunk. Férfi sofőr vagyok, több, mint 30 éves balesetmentes vezetés van mögöttem, ebből több, mint 20 éve ezen az útvonalon járok. A kényelem és a gyorsaság mellett a biztonság számomra nagyon fontos, mert tudom, hogy mint ahogy engem is, mindenkit várnak haza egy utazás után. Ezért mindig kipihenten ülök a volán mögé. Mindig autópályán megyek, éves matricám van itthon, és Ausztria autópályáira.
A félreértések elkerülése végett kell írnom, hogy én meghirdetek egy utat A-ból B-be meghatározott indulási idővel. Ha neked az jó, szívesen látlak az utasaim között. De mivel az életem nagy részét a munkám miatt a családomtól, a szeretteimtől távol töltöm, ezért minden egyes itthon töltött perc felértékelődött számomra, ezért nem tudom vállalni, hogy induláskor minden utasért külön-külön elmenjek. Ezt meghagyom a taxisoknak, vagy az un. megélhetési oszkárosoknak.
Mielőtt választasz, mindezeket vedd figyelembe és javaslom, nézd meg az eddigi utasaim véleményeit! Köszönöm, ha bizalmaddal megtisztelsz és az utazásodhoz engem választasz!

525 értékelés

Gingin89 felhasználó Gingin89 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Félúton, az autópályán lerobbantunk! (Valamint nem jó ötlet - a legtöbb Oszkár sofőr nem is csinálja - 4 helyet hirdetni az 5 személyes autóban. Átlagos testalkatú embereknek is kényelmetlen lehet hosszú távon, ha pedig 1-2 (jelen esetben 2) nagyobb darab utas érkezik, az utazás egyenesen rémálommá válhat.)"
2020. jún. 08.
Válasz az értékelésre: "Minden probléma miatt elnézést kérek. Az autó egy pillanat alatt lett teljesen használhatatlan, nem tudni egyenlőre, hogy milyen okból. Mindenesetre hálás vagyok a sorsnak, hogy meg tudtam fogni a nagy sebességgel haladó járművet, és mindannyian épen, egyben ki tudtunk szállni belőle. Belegondolni sem merek, hogy mi történhetett volna. Azért mindenképp szeretném, ha tudnák az értékeléseket olvasó leendő utasokkal, hogy valóban, két nagy ember ilyen jellegű együtt utazása probléma, és erre az elkövetkezőkben oda fogok figyelni, de mivel megoldódott, azt is tudni kell, hogy végül nem 4, hanem csak 3 utas utazott az egyébként 7 személyes autóban.
További sikeres(ebb) oszkározást kívánok tisztelettel!"
boka0607 felhasználó boka0607 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Lerobbant a kocsi talán. 4 perccel indulás előtt mondta mikor hívtam hogy hol parkol. Állítása szerint nem tudott elérni az Oszkárban regisztrált telefonszámomom, bár sem az Oszkár alkalmazáson keresztül, sem azon a telefonszámon nem keresett amin délben mindent megbeszéltünk az utazással kapcsolatban. Egyébként nagyon segítőkész volt telefonban. Siófokra indultunk volna egy másik utassal és ez volt aznapra az utolsó telekocsi oda, így fél 9kor este bőröndökkel kellett átszelnünk Budapestet hogy egy Székesfehérvári átszállással lejussunk Siófokra."
2020. jún. 08.
Válasz az értékelésre: "Nem lerobbant, konkrétan elszállt a motorja a viszonylag nagy értékű autómnak. Örülök, hogy egyáltalán épségben ki tudtunk szállni belőle. A párom az eset után azonnal telefonált a megadott számra, de mindkét utas elérhetetlen volt az oszkár rendszerben megadott számon. Ezt a telefon hívásinformációja igazolni tudja.
Nagyon sajnálom, és elnézést kell kérjek a kellemetlenségért (bár nekem is csak ennyi problémám lett volna)!
További sikeres oszkározást kívánok!"
folkus felhasználó folkus értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden profin zajlott, köszönjük szépen!"
2020. jún. 01.
palmsa.g felhasználó palmsa.g értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Rugalmas, kényelmes, megbízható, köszönöm az utat, csak ajánlani tudom. "
2020. máj. 07.
hrotko_anna felhasználó hrotko_anna értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Egy baratomnak foglaltam, minden rendben volt. Rugalmas es megbizhato sofor!"
2020. márc. 09.
fercsike71 felhasználó fercsike71 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. márc. 02.
csadii99 felhasználó csadii99 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. febr. 26.
PeterDani felhasználó PeterDani értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Jó volt az út csak ajánlani tumindenkinek kösszönöm az utat "
2020. febr. 17.
tkata1 felhasználó tkata1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2020. febr. 10.
D.reka5 felhasználó D.reka5 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Mindenkinek csak ajánlani tudom, minden szempontból :)"
2020. febr. 10.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása