illaberek adatlapja

Név:
Tibor
Foglalkozás:
közgazdász
Regisztráció:
2012. dec. 20.
Besorolás:
Haladó
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

45 értékelés

Brigi.l92 felhasználó Brigi.l92 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A sofőrrel semmi baj nem volt, de az autója nagyon nem biztonságos. Meg kellett állni egy parkolóban meg nézni nem e fog kiesni a kerék, és végig az autópályán 70km/h sebességggel jöttünk éjszaka mikor senki nem volt pályán. Nem is értem hogy lehet elindulni ilyen autóval, felelőséget vállalva másnak biztonságáért. "
2022. nov. 15.
Válasz az értékelésre: "Az autóval szerencsére nem volt gond, azért álltam ki egy parkolóban, hogy leellenőrizem nem puhább-e valamelyik gumi, mert előtte furcsán csúszkáltunk az úton. Mivel láttam, hogy a gumik kerekek rendben vannak, az útszakasz volt csúszós, tovább indultunk. Az viszont lehet, hogy túl keményre voltak fújva a gumik. De innentől már csak sokkal lassabban mertem menni.

Sötétben, sűrű ködben (A meteorológiai szolgálat citromsárga figyelmeztetést adott ki sűrű köd miatt.) , hideg párás csúszós úton nem 130km/óra a megengedett sebesség, hanem az út és látási viszonyoknak megfelelő, ami ilyen körülmények között sokkal kevesebb. Persze más autók mentek bátran, nekik fontosabb volt a sietség mint a biztonság. Egy autó volt ami furcsán lassan ment Gödöllőnél, nem is értettem miért, amikor megelőztem, de később rájöttem. Amikor jobb szakaszon megyünk, csábít hogy nyomjam neki, de ha nagy sebességgel beleszaladunk egy rossz szakaszba az gondot okozna, ezért igyekeztem visszafogni magam.

Azért voltak kevesen a pályán, mert a nagy többség el sem mer indulni ilyen időben, és bizony nekik van igazuk. Én sem akartam ködben menni, meg is néztem az előrejelzést, át is tettem az indulási időpontot olyan időszakra, amikor még nincs köd, de a köd nem látta az előrejelzést, és három órával hamarabb jött. Úgy döntöttem nem mondom le emiatt az utat, inkább megyek lassabban. De többet nem megyek ködös idő környékén sem.
Tudom, hogy az utasom szeretett volna időben megérkezni, amit jelzett is, de ilyen időben, amikor az orromig sem látok, fontosabb volt, hogy biztosan megérkezzünk.
Tíz éve oszkározok, negyven éve vezetek, van tapasztalatom.
"
delmi302 felhasználó delmi302 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2022. nov. 06.
BoZsuzsa felhasználó BoZsuzsa értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. szept. 24.
nadzaadam felhasználó nadzaadam értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Rendben volt minden"
2022. aug. 08.
Mummy95 felhasználó Mummy95 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. aug. 07.
sutomoni felhasználó sutomoni értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. aug. 02.
warez444 felhasználó warez444 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben zajlott! Köszönöm az utat."
2022. jún. 08.
fareszgmn001 felhasználó fareszgmn001 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2022. jún. 06.
Szabika7878 felhasználó Szabika7878 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Köszönöm hogy velem utaztál várlak máskor is "
2022. jún. 01.
Okonor felhasználó Okonor értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Borzasztóan kényelmetlen út volt, hosszabbra is sikeredett mint tervezve volt. A tisztasággal is volak problémáim. A sofőr kedves ez vitathatatlan de ez kevés."
2022. máj. 28.
Válasz az értékelésre: "Hosszabbra sikeredett, mert dugó volt az autópályán, egyes-kettesben araszoltunk, ami péntek délután nem is meglepetés. Ezért írtam is a hirdetésben, hogy:'Ha dugó lesz , később érkezünk, ezt kalkuláld be.' Hogy mi volt kényelmetlen azt nem tudom, ha menet közben szóltál volna, lehet, hogy tudjuk orvosolni, de ha nem is legalább megtudtam volna mi a gond. Mondeo hátsó ülésén két utasnak elég sok hely van, szerintem ez nem lehet gond. Az M3-as pályán nagyon rossz az út, gyakran nagyon rázott, ezért nem is mertem gyorsan menni. Talán ez lehetett, de nem biztos. Egyébként nekem semmi gondom nem volt az utassal, továbbra is tartom a 'minden rendben' értékelésemet. Jobb utat, neked is és magamnak is! :)
"


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Közepes (3.9)
Pontosság:
Rendben van (4.2)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Közepes (4)
Kommunikáció:
Szuper (4.6)
Rugalmasság:
Szuper (5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása