kijeta adatlapja

Név:
Jenő Tamás
Regisztráció:
2008. szept. 15.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Kedves utasom!
Kérem foglalás után vegyük fel a kapcsolatot telefonon vagy SMS formájában. - Kizárólag a telefonon megerősített foglalást áll módomban teljesíteni. A megadott érkezési időpontok tájékoztató jellegűek!! Mindent, - ami rajtam múlik - megteszek, igyekszem betartani az összes megadott időpontot, de ezt sok tényező felülírhatja. Nem tudok garanciát vállalni a betartására az út hosszúsága és vis major tényezők miatt. Ezért is szükséges a telefonos egyeztetés. Tehát, az idöpont változtatásának jogát fenntartom. - A megjelölt árak várostól városig szólnak. (De városban címre is elviszem plusz összegért.)
Kényelmes, biztonságos és gyors! Csomagszállítást is vállalok, kisebb kitérő megoldható.
Tisztelettel:
Kis Jenő

773 értékelés

dajka.ilka felhasználó dajka.ilka értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Egy igazán kedves, közvetlen és rugalmas sofőr, élmény volt vele utazni. Mindenkinek szívből ajánlom, ha tehetem máskor is őt fogom választani!"
2021. jan. 26.
toth.daniel felhasználó toth.daniel értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Öten utaztunk így nem ez volt életem utazása de minden rendben ment, jó fej és jól vezet, ajánlom mindenkinek."
2021. jan. 24.
BJulcsi felhasználó BJulcsi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyon segitokesz, kedves sofor. Csak ajanlani tudom. "
2021. jan. 17.
KovacsAngi felhasználó KovacsAngi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden a legnagyobb rendben ment. Jenőtszívből tudom ajánlani, remek sofőr és nagyszerű beszélgetőpartner. Aki teheti csak utazzon vele:) "
2020. dec. 09.
gibolya.noemi felhasználó gibolya.noemi értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Bár az utazás nem jött létre (találtam más módot az utazásra), nem csinált ebből problémát. Udvarias, jó a kommunikációja. Ajánlom mindenkinek!"
2020. dec. 07.
isti.seres felhasználó isti.seres értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Lefoglaltam az utat, felhívtam a sofőrt. Közölte, hogy 40 perccel több az út, mint ami ki van írva, mert nem csak Szombathelyre megyünk, hanem teszünk egy kerülőt Mosonmagyróvárra. Mondtam jó.

De másnap reggel újra gondoltam, és lemondtam az utat, mentem inkább IC-vel.

Felhívtam a söfőrt, erre közölte, hogy csak a jóindulatán múlott, hogy egyáltalán elmondta, hogy hosszabb lesz az út, mert bármikor lehetnek csúszások. És később még egy szemrehányó sms-t is kaptam tőle.

Én komolyan nem akartam kötözködni... DE az, hogy másik irányba megyünk mióta számít "csúszásnak"???

Ki volt írva egy útiterv, és én arra jelentkeztem. Nem arra, hogy 40 perc kerülővel még kocsikázzunk a másik irányba Mosonmagyaróvárra, ami sehol sem szerepelt a weboldalon az utazás adataiban.

És még kioktató sms-t kapok, hogy én vagyok a hibás mert lemondtam... Érdekes hozzáállás! Köszönöm én nem kérek belőle!"
2020. dec. 07.
Válasz az értékelésre: "Rágalom és a leghatározottabb értelemben visszautasítom az állítottakat. Egy rosszindulatú ember ömlengése, úgy, hogy ő okozott nekem kárt! Még neki áll feljebb? Hihetetlen csúsztatás és elferdítése a történéseknek. Nos ez a felhasználó még sosem utazott oszkárral (autósként volt 2016-ban!! négy éve: 3 útja, és most azt, azaz engem illet negatív kritikával JOGTALANUL, aki 300-nál több pozitív értékelést kapott az elmúlt 3 és fél évben negatív értéklés NÉLKÜL! (az utolsó !! - megjegyzem akkor is alaptalan - negatív értékelésem 2017 márciusában volt... megjegyzem 12 éve vagyok oszkáros, meglehet a megmaradt felhasználók között a legrégebbi, és majd 2000 utasom volt sokszáz pozitív értékeléssel!

A történet pontosan úgy szól, hogy valóban jeleztem az utasjelöltnek becsületesen (sajnos sok autós nem teszi, nehogy lemondja az utas) hogy 40 perccel hosszabb lesz a megadott időpontnál az utunk (ui. megkért egy másik utas, hogy tegyem meg vele a kerülőt) ebbe előző nap telefonon belement ez az utasjelölt, tehát MEGEGYEZTÜNK! és másnap az indulás előtt 1 órával lemondta azzal az indokkal, hogy mégsem szeretné a 40 perces plusz utat megtenni... (Kérdem én: egy 220 km-es úton nem fordulhat elő eleve 40 perces csúszás vis major okok miatt?) szóval benne van az autós közlekedésben ennyi csúszás ilyen távolságon,  (egyébként vonattal ment az illető mint említette, a vonat meg többnyire késik, mint tapasztaljuk)

Lényege a reakciómnak, hogy határozottan visszautasítom a negatív értékelést, miután én vagyok kárvallott, az utasjelölt mondott le utolsó pillanatban beszállási időpont előtt egy órával. (és sajnos valóban utolsó helyet foglalta így nem tudott más foglalni nálam, mert ha előző nap eldönti mégsem utazik velem, akkor maradt volna hely egy napon át másnak foglalni) igaz egy másik utas is lemondott rajta kívül - ezért jelenik meg az utazás adminisztrációján 4/2

Nem kioktató smst kapott - csak megírtam neki, amit eleve leírtam az oszkáros profilomban, idézem: ' A megadott érkezési időpontok tájékoztató jellegűek!! Mindent, - ami rajtam múlik - megteszek, igyekszem betartani az összes megadott időpontot, de ezt sok tényező felülírhatja. Nem tudok garanciát vállalni a betartására az út hosszúsága és vis major tényezők miatt. Ezért is szükséges a telefonos egyeztetés. Tehát, az időpont változtatásának jogát fenntartom' - ennyit írtam neki, hogy azért legyen tisztába igen csekély oszkáros tapasztalata miatt, a tényekkel.
"
zoleszmolesz felhasználó zoleszmolesz értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden nagyon szuper volt.
Első osztályú sofőr!
Csak ajánlani tudom mindenkinek."
2020. dec. 06.
maris82 felhasználó maris82 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. nov. 28.
NalaNelli felhasználó NalaNelli értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Kedves,rugalmas sofőr.Ajánlom."
2020. nov. 28.
NoemiSzecsenyi felhasználó NoemiSzecsenyi értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2020. nov. 28.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.8)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása