multigo adatlapja

Név:
Laci
Foglalkozás:
mindenberles.hu
Regisztráció:
2015. aug. 07.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

mindenberles.hu

122 értékelés

csilli01 felhasználó csilli01 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Soha tobbet. Oras kesesek.Megbizhatatlan amator csapat"
2016. jan. 05.
domszkyz felhasználó domszkyz értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utazás előtt 3 héttel foglaltam. Akkor beszéltem a fuvarszervezővel, aki lepattintott azzal, hogy még korai. A tervezett utazás előtt 5 nappal sms-re nem válaszolt, a telefon napokon át ki volt kapcsolva. Még annyit se tett meg, hogy közölje, keressek mást. Komolytalan, megbízhatatlan, szánalmas! "
2016. jan. 04.
Laci075 felhasználó Laci075 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Köszönöm az utat."
2015. dec. 11.
mereszlili felhasználó mereszlili értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Az utazás napján, nagyon röviddel az indulás előtt igyekeztünk egyeztetni, készségesen válaszolt, de végül közösen úgy döntöttünk, hogy nem utazom vele."
2015. dec. 09.
juatesz felhasználó juatesz értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2015. dec. 07.
flame felhasználó flame értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Az autó roncstelepre való volt, a sofőr 1. utas. (erről természetesen nem ő tehetett)
"
2015. dec. 07.
attila911 felhasználó attila911 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Csak pozitív ;) a sofőr remek, rendes és megértő. Az utazásomba hiba nem volt."
2015. dec. 07.
tytti20 felhasználó tytti20 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment. Kedves kommunikatív ės nagyon rugalmas az uriember ☺ csak ajánlani tudom."
2015. dec. 06.
Barbakrisz felhasználó Barbakrisz értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"A megbeszélt időpont előtt nem jelentkezett telefonon, és nem is volt elérhető. Így az utazás nem jött létre. "
2015. dec. 02.
11klau felhasználó 11klau értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Egyàltalàn nem ajánlom ezt a céget! A 11:30as indulás helyett 17h-kor értek oda. Az idő alatt semmi értesítés nem érkezett arról , hogy az autó késik. Amikor hívtam a férfit akivel leegyeztettem az utazást az alig akart felvilágosítást adni, Elnézést nem kért. Arról nem beszélve, hogy az autónak az utazás ideje alatt már mielőtt értem jött volna kilyukadt a víztartálya és ez miatt hengerfejes lett. ( én Fuldában szálltam be az autóba) Az autóban a fűtés nem működött, az autópályán megengedett sebesség helyett csak 70-80km/h sebességes tudtunk haladni azt is úgy hogy minden órában félre állva, mivel a sofőrnek tőltenie kellett a tartályba. A sofőr értesítette a főnökét az autó hibájáról ám az annak ellenére sem küldött váltó autót az utasok számára hanem még utasította az alkalmazottját, hogy vegyünk fel Ausburgba és Ingolstadtbán személyeket! A sofőr segítőkész és kedves volt. Próbálta megszerélni a Hütőt de sajnos nem sikerült neki. Adott nekünk plédet hogy be tudjunk takarni. Nos aki utazik Németország és Magyarország között az tudja, hogy ez az út 11 óra lett volna. Ez nekem 22 órába telt egy fűtés nélküli autóban 70km/h sebessèggel.!!! Az előttem beszállt 2 hölgy ennél többet utazott!! ( több mint 36h) !!! Eközben a cég vezetője nem érdeklődött a sofőrtől sem az autó sem az utasok állapota után. Még egyszer megjegyzem: nem küldött másik autót nem kért segítséget más Oszkár tagoktól!!! Csak azzal volt elfoglalva hogy menjünk be 2 városba még ( gondolom a pénze miatt) amikor Magyarországra érkeztünk felhívtam, hogy megkérdezzem van e ilyenkor valami kártérítés mivel 3 nő társammal a vasárnap este 20órai megérkezés helyett hétfőn délután 14h-kor léptünk át a magyar határt. (Többszöri hívásra vette fel a telefont) Azt mondta sem az utazás árát nem térítette vissza sem engedményt nem volt hajlandó adni. Az ajánlata az volt, hogy a következő utazást nem kellenőrzött kifizetni. Ekkor már felháborodva és hangnemet váltva kérdőjel vontam, hogy miből gondolja, hogy én mégegyszer az ő cégével szeretnék utazni egy nem jól múködő fűtés nélküli autóban télen. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó kifizetés az utazást mert elvett az időmből és beteg is lettem nem csak én de a másik 3 lány is!!! Akkor rám tette a telefont! Hozzá teszem ,hogy lassan 2 éve utazom Oszkárral de ilyenne még nem találkoztam!!! Ha láttam volna valami segítőkészség akkor természetesen kifizetés az utazást ahogy 2 éve teszem minden Oszkáros fuvarozónál! Hozzá teszem,hogy a hirdető hirdetésében minden 6.utazás ingyenes. :) Semmi empátia, semmi korrektség!!! EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOM!!!!! Max annak akinek nincs jobb ideje, szeret hideg autóban télen utazni kicsivel több mint dupla annyi időt mint amennyi természetes lenne, felszeretne fázni és szeretne az orvosnál időzni még utána és a gyógyszertárban hagyni jó pár ezret...:) Felháborító hogy van ilyen !!!!"
2015. dec. 01.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása