tibor.toth.9703 adatlapja

Név:
Tóth
Regisztráció:
2021. ápr. 23.
Besorolás:
Újonc
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak


1 értékelés

Gr-Trans felhasználó Gr-TransHitelesített Oszkár felhasználó értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Hetekkel indulás előtt foglalt Hollandiába egy helyet és állítólag hívott is de én erre nem emlékszem! A hirdetés szövege tartalmazza, hogy a foglalás csak címmel együtt érvényes! A címet 1 héttel utazás előtt kaptam meg! Sajnos nem vállaltam mert olyan helyen volt ami kiesett! Nem is tudott nálam oda foglalni ahova akart utazni, csak a közelébe! A stílus megváltozott nála amikor nem vállaltam el az utazását! Nem szépen beszélt! Szeretett volna addig elutazni velem ameddig foglalt, de én csak olyan utast vállalok el akinek van címe ott ahova utazik és a hirdetés szövege tartalmazza, hogy nem megyek kikötőbe, repülőtérre, vasútállomásra, buszmegállóba! Általában aki nem ad címet nem is szokott utazni! Aznap amikorra foglalt rajtam kívül ment még 2 autó amit a figyelmébe is ajánlottam! Legközelebb foglalás után küldjed a címet?!

Minden le van írva a hirdetés szövegében csak értelmezni kell! Felnőtté válás ott kezdődik amikor vállalod a felelősséget a hibáidért. Óvodás szinten vagy..."
2021. máj. 13.
Válasz az értékelésre: "Igen, hetekkel előtte foglaltam, ami után azonnal beszéltünk is telefonon. Arról, hogy a hívasra nem emlékszik a hirdető, az nem az én hibám. A híváslistáról itt a kép:
https://drive.google.com/folderview?id=1KzpZKKJPuKaxoKL54V0Np4K9bch3yWfo

Az első, 04. 23-i beszélgetésünk alkalmával rákérdeztem, hogy lehetséges-e Bolswardba a szállítás. Akkor azt a választ kaptam, hogy igen, és nem is fog plusz pénzbe kerülni, mivel közel van Leeuwardenhez, ami az úticél lett volna a hirdetés szerint. Mikor tegnap megtudtam, hogy Bolswardba mégsem vállalja, akkor megkérdeztem volna, hogy Leeuwardenbe elvisz-e, amire azt a választ kaptam, hogy neki nem éri meg elmenni oda. Kiemelném, erre az útvonalra volt hirdetve az út.

A stílusom pedig egyáltalán nem változott meg, soha nem szoktam bunkó lenni senkivel, és a kiabálás sem az én műfajom. Annyit jeleztem, hogy nem tetszik az, hogy ilyen módon lemondja a foglalásom. Ma viszont 2 órán keresztül kaptam a személyeskedő SMS-eket és a fenyegetést, hogy feljelent hírnév rontásért.

A címnek pedig semmi értelme, ha én Leeuwardenből egy 30 perces buszos úttal szeretném folytatni az utazásom, akkor ahhoz mi köze van a transzfernek? Három hete is lehetett volna jelezni ezt, amikor elsőnek beszéltünk. A hívásról megvan a hangfelvétel, de azt nem szeretném nyilvánosan megosztani, de ha valaki a GR Transszal szeretne utazni, annak nagyon szívesen átküldöm.

A szállítást pedig nem kikötőbe, vasútállomásra, buszmegállóba kértem, hanem egy majdnem útbaeső városba, amibe bele is egyezett az első beszélgetésünk során.

Tökéletesen értelmeztem a hirdetés szövegét, aminek úgy gondolom, teljes mértékben eleget is tettem. A hibáimért mindig vállalom a felelősséget, és óvodás szinten sem vagyok, de köszönöm a véleményt. "Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása