zelenazsolt adatlapja

Név:
Zsolt
Regisztráció:
2016. nov. 03.
Besorolás:
Haladó
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

49 értékelés

solyombusz felhasználó solyombuszHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Kedves, pontos, megbízható útitárs.
Minden a legnagyobb rendben ment.
Köszönjük a bizalmat!
Sólyombusz"
2018. júl. 24.
Vivus23 felhasználó Vivus23 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Negatív tapasztalatomat szeretném megosztani, a sofőr rugalmatlanságával kapcsolatban. 4-órakor felhívtam Őt a 6 órási indulás miatt, hogy sajnálom nem fogok odaérni arra a helyszínre amit Ő megszabott (a találkozási pont feltüntetve sem volt jelentkezéskor, továbbá nem volt rugalmas, hogy felvegyen számára más útba eső helyszínen ). A sofőr mondván, hogy miattam mondott le egy utast, ez nem igaz hiszen még lemondásom után is maradt a kocsiban 2 üres hely. Majd mindezek után, üzenetben 1500 Ft-ot kér a lemondásomért, amit nem tartok jogosnak."
2017. szept. 08.
Válasz az értékelésre: "Inkorrekt utas! 18 órás utat 17:57-kor mondta le! Nem elég, hogy az utolsó pillanatban történt lemondása miatt vissza kellet mondani mást és egy helyem üres maradt, még képes ennyi csúsztatást is leírni! 1. hamis állítás: A találkozási pontot a jelentkezéskor pontosan megbeszéltük, többi utas is ott várt, ezt általában a jelentkezőkkel történk előzetes egyeztetések határozzák meg. 2. hamis állítás: Az autót más portálon is hirdetem, ezért ott is voltak jelentkezők. Volt akit miata nem tudtam már fogadni. 3. hamis állítás: Az utas három perccel az indulás előtt mondta le az utat a rendszeren keresztül, tehát a 18 órás indulást 17:57 perckor. ha lett volna 4 órás telefon, akkor vissza tudtam volna hívni a korábbi jelentkezőt... 4. hamis állítás: A szerinte számára alkalmas "útbaeső" másik helyszín miatt át kellett volna menni Kelenföldről Pestre és vissza Keszthely irányába... Ennyire esett volna útba, de mielőtt állítunk valamit, nem ártana ránézni a térképre! Mivel a lemondással egyidőben közölte, hogy nem tudott elindulni időben, ezért nem ér Kelenföldre, nem tehettem meg a menetidőt legalább fél órával növelő plusz utat, már csak a többi pontos utas miatt sem. A teljes útdíj kifizetése lenne korrekt részéről, de hát ettől messze áll..."
Martitah felhasználó Martitah értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sajnos az eredeti megbeszélt fél hat helyett az indulás módosult hat órára! Ezt időben jelezte, és ezzel nem is lett volna gond, de a hat órához képest is több mint 3/4 órás késéssel indultunk csak el! Valamint a meghirdetett kényelmes 3 fő helyett 4 fő szállítása lett volna, viszont mivel valaki nem jött el így az utazás végül kényelmes lett. Hogy ne csak negatívumot írjak, a végén igyekezett a késést kompenzálni valamint jól vezet!"
2017. aug. 16.
Válasz az értékelésre: "Sajnálom a késést! Amennyiben végignézi a korábbi utasaim írásait, láthatja, hogy nem jellemző, de valóban sajnos rajtam kívül álló okok miatt nem tudtam időben odaérni, ezt árengedménnyel és lehetőség szerint rövidebb menetidővel igyekeztem kompenzálni. Az autó új, tiszta, nem dohányzó, klímás és nagyobb méretű. Nagy valószínűséggel 4 személy is kényelmesebben utazott volna, mint saját tapasztalataim szerint sok más, kisebb, kevésbé igényes járművekben 3 utas... Miután Önnel együtt 3 utas utazott, szerintem ez irreleváns információ és nem éppen jóindulatú. Köszönöm az értékelését, további szép napot kívánok!"
nagymarci90 felhasználó nagymarci90 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"pontos, rugalmas, jól kommunikál, maximális meg vagyok elégedve"
2017. júl. 11.
Gishart felhasználó Gishart értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Abszolút pozitív élmény volt, életem talán legjobb telekocsis társaságával. Bátran ajánlom,"
2017. júl. 08.
csellolilla felhasználó csellolilla értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Profi! Haladó kategória helyett mielőbb nagykövetté avanzsálnám... :)"
2017. jún. 29.
BaloghAttila71 felhasználó BaloghAttila71 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2017. jún. 11.
Zilamax felhasználó Zilamax értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Zsolt pontos, rugalmas, mindenkinek csak ajánlani tudom!"
2017. máj. 21.
horvath.anna23 felhasználó horvath.anna23 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2017. máj. 17.
BNicole felhasználó BNicole értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden a lehető legnagyobb rendben volt. "
2017. máj. 16.


Felhasználói statisztika

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása