in_Time adatlapja

Név:
/Hornyák Zoltán /
Foglalkozás:
Logisztikus, mérnök, autóbuszos vállalkozó
Regisztráció:
2014. dec. 04.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   Deutsch
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Üdvözöljük az In Time busz / Eurobusline /járatain!

Kérem olvassa el a leírtakat, a kellemetlenségek elkerülése végett!

Időben, biztonságosan, és korrekt áron érheti el az úticélját, egy kifejezetten kényelmes kocsival, amiben biztosan elfér a csomagjával együtt is!Hivatalos szerződéses és különjárati buszos személyszállítói, és áruszállítói engedélyel rendelkezünk, így számlaképesek vagyunk!Belföldi és nemzetközi B+C+D+E kategóriás jogosítványal, és belföldi, nemzetközi személyszállítói, és áruszállítói vizsgával rendelkezünk, mint minden hivatásos sofőrünk!Kötelező utas, fedezet biztosítással rendelkezünk!Számlaigényét kérem beszállásnál jelezni!

Mivel busszal, vagy kisbusszal utazik majd, ezért utasonként maximum egy kézipoggyász, és egy normális méretű bőrönd fér el biztosan!
Minden egyéb csomag +1500Ft., (viszont ha teheti kérem vegye figyelembe a fent leírtakat-méretek, mennyiség!!!)

Buszos/kisbuszos utazásra jellemző, hogy több emberrel utazik egyszerre, ezért nem tudom mindenkinek a különálló igényét kielégíteni!

Csak ölben elférő állatokat tudok szállítani +1500Ft.!


Vezetési stílusunk a nyugodt biztonságoságot, ötvözi a dinamikus előre haladással!
Csak az foglaljon és utazzon velünk aki ezt bírja, és elviseli azt, hogy nem fogunk beállni a sor végére, hanem igenis haladni fogunk előre, azért hogy lehetőség szerint időben érjünk be!*telefonszám helyfoglalás vagy csomagszállítási ajánlat elfogadása után*A kötelező uniósi vezetési és pihenő időket be kell tudnunk tartani a tachográf miatt (AETR 561),ezért minimális kitérőket se tudunk tenni, viszont igy mindenben meg felelünk az uniós buszos személyszállítói rendeleteknek!


Tachográf szigorú szabályai miatt pár perces indulási módosulások lehetségesek!!!!!!!!Időben való indulás, és érkezés fontos számunkra, viszont menetidők az út, látási, és forgalmi, és
viszonyok szerint változhatnak, tehát CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!!!Tehát mindenkit kérek, hogy ne számolja ki percre pontosan az érkezési időt, mert az utunk során rengeteg forgalmi dugóval, balesettel, forgalmi akadállyal találkozhatunk, amit nagy valószínűséggel nem fogok tudni kikerülni, se átrepülni, se előre megjósolni!
Az utasok pontos érkezése nagymértékben segíti a menetidők betartását, és a mi munkánkat!

Budapesti útirány esetén maximum 5percet, debreceni útirány esetén maximum 10percet tudunk várni az utasainkra!Az gépjárművek nem dohányzóak! Tehát senkinek nem fogunk megállni dohányzás miatt, aki nem bír ki 2.5 órát cigaretta nélkül azt kérem ne velem utazzon!


Drogos, alkoholos állapotban lévő utasoktól megtagadjuk az utazási lehetőséget!


Maximum 2perc gyors egészségügyi megállásra van lehetőségünk (természetesen vannak kivételek.... ), viszont aki fél óránként akar wc-re menni, közben egy kávét meginni az ne minket válaszon, mert ez nem korrekt a többi utassal szemben!


Külön be illetve kiszállási kérést indulás előtt, és menetközben is ismertesse a sofőrrel, a kellemetlenségek elkerülése miatt!

Tisztelt nemzetközis szállítók!
Az utasaitokat csak akkor vagyunk hajlandóak elszállítani, ha az utas beszállásnál kifizeti Forintban a viteldíjjat!

Ha nem tudja kifizeti a viteldíjjat arra hivatkozva, hogy majd valahol valaki rendezi, akkor nem vagyunk hajlandóak el vinni őket! És kérlek tartassátok be velük a csomagméret és mennyiségre leírtakat, vagy akinek ennél több csomagja van akkor foglaljon két helyet.
-Megértéseteket köszönöm!


Autó és ár, szükség szerint menet és indulási időknek a változtatási, illetve út lezárások esetén útvonal változtatási jogomat fenntartom!
Ha a változás nem megfelelő az utasnak, akkor kérem időben törölje a helyfoglalást!

A 9+1 fő feletti buszokon nem kötelező a biztonsági öv csak az ajtók mentén, így kérem ezt elfogadni! Tehát ha nem talál övet, akkor ez ezért van!

A Mercedes-Benz Vito, Sprinter, Intouro buszok ülései Európa szabvány szerint ( átlagos európai populációs méretekre) vannak méretezve, és Mercedes-Benz kényelmével vannak kialakítva! És ez igaz minden más európai gyártású kis buszra, buszra is, saját kényelmi szintükhöz igazítva! Távolsági buszok révén nem kötelező bennük a biztonsági öv (csak az ajtók körül) kérjük ezt a tényt elfogadni!


Tehát ha egy 2 méteres személy mellé ül be, aki 130kg. akkor ne minket szidjon, hogy nem fér el, mivel ez már túl van az,, átlagos európai méreten,,!
Kérem a velünk utazókat, hogy fogadják el azt a tényt, hogy nem válogathatom meg az utasainkat méret, nemi identitás, vallás, testillat, és származás alapján!A Mercedes Sprinter, és Intouro buszainkon film nézési (elsősorban Marvel, Dc filmek, és vígjátékok) lehetőség van :D.

Kérek minden utast, hogy a viteldijjat pontosan számolja ki, mivel nem feltétlenül tudunk mindenkinek visszaadni nagy utaslétszám esetén, illetve a sofőr pénzváltásra nem kötelezhető!


Csak a fentieket elolvasva, megértve, és elfogadva foglalj hozzám!


Járatainkon a járművekről, és azok vezetőiről hang fénykép, és videó felvételéhez nem járulunk hozzá, és harmadik személynek nem átadható! Ennek megsértése büntető jogi felelősséget von magaután!

22753 értékelés

kosareka felhasználó kosareka értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. dec. 05.
johnny8001 felhasználó johnny8001 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden tökéletes volt. Köszönöm szépen az utat! "
2023. dec. 04.
levaimartin felhasználó levaimartin értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. dec. 04.
bejsza felhasználó bejsza értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Benn felejtettem a táskám, de kedvesen megvárt, míg visszamentem érte. "
2023. nov. 22.
VirDun1 felhasználó VirDun1 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2023. nov. 20.
bencepaulo felhasználó bencepaulo értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Everything was all right"
2023. nov. 20.
Lanes felhasználó Lanes értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. nov. 11.
bolex felhasználó bolex értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt!"
2023. nov. 10.
de.barbara22 felhasználó de.barbara22 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. nov. 09.
PrimaTransport felhasználó PrimaTransportHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. nov. 07.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.9)
Pontosság:
Szuper (4.9)
Jó modor:
Szuper (5)
Biztonság:
Szuper (5)
Kommunikáció:
Szuper (4.9)
Rugalmasság:
Szuper (5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása