napnapTrans adatlapja

Név:
Trans
Foglalkozás:
Autobusz vezeto
Regisztráció:
2019. ápr. 17.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar   English
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Kedves Utasaink!
Autónk minden esetben elindul,ha valami probléma adódna, (késés,műszaki probléma) telefonon értesítünk ezért kérjük élő telefonszámot adj meg.A 3-nál több ember,vagy reptéri foglalás esetén mindenképp beszéljünk telefonon,ellentkező esetben töröljük a foglalásod.A reptéri utasaink úgy válasszák meg utazásuk időpontját,hogy az esetleges baleset miatti késésért felelősséget nem vállalunk!
Bármilyen kérdésed van ,foglalás után diszpécserünk szívesen fogadja hívásod!
Sofőrünk több mint 10 éves ,balesetmentes rutinnal rendelkezik,így a biztonságos telefon és félelem mentes utazás garantált!

Dear passengers!
Our car will definetly will go on the trip.If there's any changes on that day will we automatically call you,in this case,please send us your personal phone number so we can reach out to you anytime.If you booked a trip for more than 3 persons or you have booked a aiport trip please call us imeadiatly,otherwise we need to cancel the trip.
Our driver can speak english so if you need anything,feel free to speak to him.We garanty you a really safe trip whithout any complications.
If you have any questions please call us so we can help you in anything you need!

8308 értékelés

matyusmaja felhasználó matyusmaja értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. szept. 24.
sadam82 felhasználó sadam82 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. szept. 21.
Istvanzsolt55 felhasználó Istvanzsolt55 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt, köszönöm az utat"
2023. szept. 21.
Peti_Niklos felhasználó Peti_Niklos értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Nagyszerűen ment minden"
2023. szept. 21.
fbea felhasználó fbea értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt."
2023. szept. 21.
Paracirmix felhasználó Paracirmix értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Udvarias, segitőkesz"
2023. szept. 20.
somodii94 felhasználó somodii94 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Szintén minden tökéletes volt!"
2023. szept. 19.
ananastacia felhasználó ananastacia értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Sajnos amilyen gördülékenyen indult az út megszervezése, olyan kínkeserves lett az indulás előtti este.
Az utat a meghirdetést követően másfél órával foglaltam le Vecsés Liszt Ferenc Repülőtér - Miskolc Búza tér útvonalon 3800 Ft-ért. Elolvastam a tájékoztatót, amiben azt kéri, hogy reptéri transzfer esetén telefonon is egyeztessünk. Ennek eleget is tettem, felhívtam, megbeszéltük a részleteket. Eltelt 2 nap, az indulás előtti este 8 óra után kapom tőle az üzenetet, hogy amit én foglaltam, az szerinte nem reptéri transzfer és félreértés volt a telefonbeszélgetés, ennek a tarifája is más. Azonnal hívtam telefonon, hogy megbeszéljük mit is jelent ez, hiszen a visszaigazoló email-ben világosan le van írva, hogy "A beszállás pontos helye: LisztFerencRepülöter". A fizetendő útdíj pedig: 3800. A telefont kinyomta, így mivel másnap reggel 6-kor lett volna az indulás időpontja, kezdetét vette egy másfél órás Oszkár rendszeren belüli levelezgetés, amiben az Oszkár frissítési hibáira hivatkozva már a sima Vecsés-Miskolc fuvar ára is 4500 Ft-ra emelkedett, illetve módosította a hirdetés leírását is. Miután nem fogadtam el a felajánlott 10.000 Ft-os reptéri transzfert (hiszen bizonyíthatóan nem annyiért foglaltam), érdeklődtem nála, hogy amennyiben szerinte nem transzfert rendeltem, csak Vecsés-Miskolc utat, akkor Vecsésen hol lehetne beszállni. Én csak a tényeket írtam le neki, ő mégis kioktatónak tartotta a stílusomat, spórolósnak állított be és úgy vélte nem olvastam figyelmesen a hirdetését (akkor vajon miért volt az első dolgom felhívni telefonon, ahogy a hirdetésben is kéri?). Sajnos azt kell mondanom, hogy a saját figyelmetlensége miatt próbált volna több pénzt kicsikarni tőlem, ez nem sikerült. Végül talán belátta, hogy igazam van és felajánlotta, hogy elhoz a reptérről 3800-ért. Nem mondom, hogy ezek után örömmel, de más megoldásom nem lévén végül együtt utaztunk. Jobb lett volna megspórolni ezt a másfél órányi stresszt, vádaskodást és bosszúságot.
Emiatt nem tudok pozitív értékelést adni, negatívat pedig azért nem, mert végül még korábban is hazajutottam, mint ahogy az útitervben szerepelt."
2023. szept. 19.
PCsabo felhasználó PCsabo értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment"
2023. szept. 19.
Lapsanszky82 felhasználó Lapsanszky82 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt. Köszönöm szépen!"
2023. szept. 19.


Felhasználói statisztika

Kényelem:
Szuper (4.9)
Pontosság:
Szuper (4.8)
Jó modor:
Szuper (4.9)
Biztonság:
Szuper (4.9)
Kommunikáció:
Szuper (4.8)
Rugalmasság:
Szuper (4.9)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása