nubira3 adatlapja

Név:
Utazás Kft
Foglalkozás:
személyszállító
Regisztráció:
2012. júl. 09.
Besorolás:
Profi
Értékelés:
Telefonszám:
Helyfoglalás után látható
2. Telefon:
Helyfoglalás után látható
Nyelvismeret:
Magyar
Üzenek a felhasználónak

Aktuális autós hirdetések

Miért velem utazz?

Mindig egyeztess telefonon is!

266 értékelés

tulman felhasználó tulman értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben volt Köszönöm az utat."
2021. aug. 06.
akissjanos felhasználó akissjanos értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Telefonos megkeresésre nem reagált."
2021. júl. 30.
dusp felhasználó dusp értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment, kivéve azt, hogy azért szerencsés lenne rám telefonálni, hogy a cég egy utasnak továbbfoglal nálam."
2021. jún. 16.
Zsirospali felhasználó Zsirospali értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Jó társaság, jó fej sofőr!
A hosszú utazás így nem tűnt annak.
Köszönöm, hogy az utolsó pillanatban is rugalmasak voltatok! "
2020. okt. 04.
HelloOszkar felhasználó HelloOszkarHitelesített Oszkár felhasználó értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment. Köszönjük hogy minket választott."
2020. szept. 24.
Sz-Jozsef felhasználó Sz-Jozsef értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment. Ajánlom minden autóstársamnak. "
2020. szept. 15.
feco0002 felhasználó feco0002 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Minden rendben ment.Gyors utazás volt!"
2020. szept. 10.
hajni88 felhasználó hajni88 értékelése meghiúsult Utazás alapján:
"Foglalás után hívtam mindkettő telefonszámot amit emailben kaptam, senki nem vette fel, nem értem el a sofőrt. Ott ragadtam másodmagammal a bécsi reptéren szombat éjjel, mert egy másik söfőr szintén nem reagált a foglalásra. Nem értem egy szolgáltatást nyújtó, hogy engedheti meg ezt magának. Akkor ne hirdetessen, ha nem szolgálatkész akár az utolsó pillanatban is. "
2020. szept. 01.
emese63 felhasználó emese63 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"A sofőrrel megbeszéltek szerinti beszállás-kiszállás stb. pontos volt, a sofőrök segítőkészek és kedvesek voltak. Az utastársakkal sem volt semmi gond.
DE! A https://www.oszkar.com/telekocsi/456310904-Nurnberg-Pecs-2020-08-26.html meghirdetett 2020. augusztus 26. 10:45 NÜRNBERGI INDULÁS HELYETT 17 ÓRAKKOR vett fel a busz! Ezt előző nap már tudtam a sofőrtől, de mint kiderült eleve a 17 óráról tudott ő is  nyilván ő úton van, és nem figyelheti a hirdetést, én az utas meg a meghirdetett időpontokhoz szervezem az életemet, tehát nézeteltérés generálódott anélkül, hogy ebben bármelyikünk felelős lett volna, amit az is tetézett, hogy közben egy másik sofőr is hívott egy harmadik időponttal. Így természetesen megingott a bizalmam, hogy egyáltalán melyik időpont lesz a valós és már majdnem lemondtam az utat. A sofőr győzött meg, hogy ő már úton van, higgyem, el megvan, a cím biztosan felvesz a megbeszélt időben, bízzak benne.
ÖSSZEGEZVE: a sofőrrel, az utazás hangulatával, biztonságával stb, tökéletesen meg vagyok elégedve, de A MEGHIRDETÉS ÉS AZ ÚT MEGSZERVEZÉSÉNEK ÖSSZEHANGOLÁSA KONFÚZ! A diszpécsernek kéne észrevenni az eltéréseket frissítenie a tájékoztatást a tényleges járatokról! A csalódások elkerülése érdekében, talán azt is fel kéne tüntetni, hogy a különböző állomásokra való érkezés ideje tájékoztató jellegű, a teljes menetidő
1-2 órával is elcsúszhat a forgalmi viszonyoktól függően (persze nem 6 órát!).
A SOFŐRNEK JELES A SZERVEZŐNEK ELÉGSÉGES OSZTÁLYZATOT ADNÉK ERRE AZ ÚTRA.
A csillagokkal jelölt értékelésem értelemszerűen a sofőre vonatkoznak!
"
2020. aug. 27.
Zsolt1977061943 felhasználó Zsolt1977061943 értékelése megvalósult Utazás alapján:
"Soha Többet velük NEM!!!
Indulás előtt a telefonos egyeztetés tökéletesen működött.Én foglaltam a páromnak az utat mondhatni majdnem időben is érkeztek oda érte 15 perc késéssel ami személy szállítás ilyen esetében szerintem teljesen elfogadható.Az érkezést éjfélre írta itt van hajnal 3:35 per mikor ide érkezett a kocsi. Az első kérdésem az egyik sofőrtől köszönés után hogy tud valami telefon számot adni amin el érem a főnökétől?Rögtön rutinból mondta hogy nem.Persze hogy nem hiszen sejtette,hogy miért is kérem én azt a számot ?Mint kiderült arról el felejtik tájékoztatni az utasokat hogy itt az utazás során nem egy autóval történik az utazás hanem koordinálva csomó pontokon ki be pakolásszák az utast Vicces az egészbe hogy még az egyik sofőrnek állt feljebb a dolog mikor el távolodtam a kocsitól még beszólt hogy szerencsém hogy ö fáradt mert most bajok lettek volna! Természetesen nekem sem kellett több ennyi ideg után és hamar le ment a rollo így vissza fordultam.Félig kinn lógott az ember lába a buszból a másik sofőr gázt adott és padló gázas indulást hajtottak végre.Rendszeres utazok vagyunk sajnos egyre több az ilyen utaztató aki át veri az utast vagy nem megfelelő valós dolgokat ir a hirdetésében azzal védve magát hogy fel tünteti a hirdetésében hogy az általa közölt adatok csak tájékoztató jellegű.Az ember meg érti hogy sok az utas nagyok a kitérők bele szaladnak egy stauba de azt azért nem igazán hogy egy órát azért áll a busz és a benne lévő utasok akik haza szeretnének jutni mihamarabb mert egy másik buszt várnak hogy egy utas át szálljon és ez nem egy eset .Ha velünk ezt a tényt telefonos egyeztetés alatt közlik akkor inkább néztem volna másik kocsit és nem őket választom.Nem javaslom senkinek sem őket! "
2020. aug. 06.


Felhasználói statisztika

Pontosság:
Szuper (4.7)
Jó modor:
Szuper (5)

Utazás létrejöttének megoszlása
Értékelések megoszlása